Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην τελική ευθεία η τελική επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών στα Σκόπια

Στην τελική ευθεία η τελική επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών στα Σκόπια

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την τελική επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών από την βουλή των Σκοπίων, καθώς ο Ζάεφ διαμηνύει ότι έχει εξασφαλίσει 80 από τους 120 βουλευτές για να περάσει τις συνταγματικές αλλαγές.

Η αντίστροφη μέτρηση για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών από τους σκοπιανούς ξεκινά σήμερα, με τη συζήτηση στην Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Η συζήτηση της τελικής φάσης της διαδικασίας ενδέχεται να διαρκέσει έως 12 ημέρες, δηλαδή τρεις για κάθε μία εκ των τεσσάρων προτεινόμενων τροπολογιών, για τις οποίες θα πραγματοποιηθούν χωριστές συζητήσεις.

Ωστόσο, σκοπιανά μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αρκετά πιο σύντομα. Άλλωστε και ο Ζόραν Ζάεφ και ο πρόεδρος της Βουλής, Ταλάτ Τζαφέρι, έχουν εκφράσει την εκτίμησή τους ότι το αργότερο έως τις 15 Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αυτό που έπεται είναι η ολοκλήρωση της προδοσίας της Μακεδονίας από τους εγχώριους προδότες και τα τσιράκια των ευρωπαίων και των αμερικανών στην Βουλή των Ελλήνων.

Την τελική απάντηση θα την δώσει όμως η Χρυσή Αυγή, η οποία εκφράζοντας την ομόθυμη βούληση του Ελληνικού Λαού θα καταργήσει την προδοτική συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthn-telikh-eutheia-h-telikh-epikurwsh-ths-prodotikhs-sumfwnias-twn-prespwn#ixzz5c8nd50PB

Exit mobile version