Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποφασισμένος για την προδοσία ο Τσίπρας: Φέρνω άμεσα την συμφωνία των Πρεσπών – Δεν με ρίχνει ο Καμμένος!

Αποφασισμένος για την προδοσία ο Τσίπρας: Φέρνω άμεσα την συμφωνία των Πρεσπών - Δεν με ρίχνει ο Καμμένος!

Την πρόθεσή του να επικυρώσει άμεσα την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ο Τσίπρας με την συνέντευξη του στο OPEN.

O πρωθυπουργός των… Πρεσπών δήλωσε πως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία στα Σκόπια, θα κοινοποιήσει την συμφωνία στα κόμματα και θα την φέρει άμεσα στην Βουλή πιθανώς και στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Την ίδια ώρα επιβεβαίωσε πως υπάρχει η απαιτούμενη πλειοψηφία για να περάσει η προδοτική συμφωνία και πως ο Πάνος Καμμένος και οι βουλευτές του σε καμία περίπτωση δεν θα ρίξουν την εθνομηδενιστική κυβέρνησή του.

Εμφανίστηκε μάλιστα σίγουρος ότι αν προκύψει οποιοδήποτε θέμα κυβερνητικής συνοχής, θα ζητήσει πρώτα ψήφο εμπιστοσύνης και δήλωσε ότι υπάρχουν πρόθυμοι βουλευτές και για αυτήν την πλειοψηφία.

Είναι ξεκάθαρο πως Τσίπρας και Καμμένος είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να ολοκληρώσουν την προδοσία της Μακεδονίας και παίζουν μια καλοστημένη παράσταση μόνο για ψηφοθηρία.

Λογαριάζουν όμως χωρίς την Χρυσή Αυγή και την ομόθυμη βούληση του Ελληνικού Λαού να μην επιτρέψουν την προδοσία της Μακεδονίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apofasismenos-gia-thn-prodosia-o-tsipras-fernw-amesa-thn-sumfwnia-twn-presp#ixzz5c8ozdLhF

Exit mobile version