Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ζάεφ συνεχίζει να ξεφτιλίζει τους υποστηρικτές της προδοσίας των Πρεσπών: “Είμαστε Μακεδόνες”!

Ο Ζάεφ συνεχίζει να ξεφτιλίζει τους υποστηρικτές της προδοσίας των Πρεσπών: “Είμαστε Μακεδόνες”!

Την προδοσία της Μακεδονίας αποκάλυψε για ακόμη μια φορά περιχαρής ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζάεφ μιλώντας στην Βουλή του ψευδοκράτους.

Στην εξελισσόμενη συζήτηση σχετικά με τις τέσσερις τροπολογίες του Συντάγματος της Σκοπίων που κατέθεσε η κυβέρνησή του, ο Ζάεφ ισχυρίστηκε ότι με τη Συμφωνία των Πρεσπών, η χώρα του διαφυλάττει τα ζητήματα ταυτότητας και γλώσσας:

Έχουμε σαφή και αναμφισβήτητη επιβεβαίωση για μακεδονική ταυτότητα: Μακεδόνας, Μακεδόνισσα, Μακεδόνες, Μακεδονικό, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, με μετάφραση των όρων αυτών, χωρίς περιορισμούς, σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, όπως και μακεδονική ταυτότητα για όλες τις χρήσεις.

Η Ελλάδα πλέον δεν αμφισβητεί το δικαίωμά μας στον αυτοπροσδιορισμό, το δικαίωμα να έχουμε τη δική μας ταυτότητα. Η μακεδονική γλώσσα θα χρησιμοποιείται ελεύθερα παντού!

Είναι ξεκάθαρο ότι η εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την αρωγή ολόκληρου του “δημοκρατικού τόξου” παραδίδουν την Ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς σφετεριστές.

Λογαριάζουν όμως χωρίς την Χρυσή Αυγή και την ομόθυμη βούληση του Ελληνικού Λαού να μην επιτρέψουν την προδοσία της Μακεδονίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-zaef-sunechizei-na-jeftilizei-tous-uposthriktes-ths-prodosias-twn-prespwn#ixzz5c9QPqNYU

Exit mobile version