Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Όλη η Ελλάδα κρέμεται από τους “Μαυρωτάδες” και τους “Παπαχριστόπουλους” προκειμένου να δει αν θα ξεπουλήσουν οι κομμουνιστές την Μακεδονία μας. Η Ελλάδα που διαθέτει Στρατό, Ναυτικό και Αεροπορία υπογράφει την άνευ όρων παράδοσή της στους ρομασκοπιανούς που ο στρατός τους είναι 10 τζιπ με νεροπίστολα! Οι προδόταροι πολιτικάντηδες που για ούτε 30 αργύρια ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν τα εδάφη και την Ιστορία μας στους κομιτατζήδες θα εισπράξουν την απόλυτη οργή μας. Ξεφτίλες!

Ι.Ι.

Κύρτσος σε Τσίπρα: Κανόνισε να καταδικαστούν οι Χρυσαυγίτες και βρες άλλον υποψήφιο για την Αθήνα, γιατί ο Κασιδιάρης περνάει στον Β΄ γύρο!

Έχει κολλήσει το μυαλό μου σε αυτό που μαγειρεύουν τα τελευταία χρόνια εδώ στην Ελλάδα οι παγκόσμιοι “κυβερνήτες”. Οι τούρκοι αμφισβητούν την Ελληνικότητα του Αιγαίου, οι σκοπιανοί την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, οι Αλβανοί την Ελληνικότητα όλης της Ηπείρου και το ελλαδικό “ευρωπαϊκό” και “νατοϊκό” κράτος σιωπεί, σκύβει το κεφάλι και τους προσκυνάει. Όσο το σκέφτομαι τρελαίνομαι πραγματικά με τα χάλια αυτά. Ο μόνος Έλληνας (στην ψυχή και όχι στα χαρτιά) πολιτικός είναι ο κ. Μιχαλολιάκος και τα παλληκάρια του. Ο μοναδικός που πιστεύει στην Ελλάδα και ομιλεί αληθινά. Ο μοναδικός που θα κερδίσει άξια την ψήφο και την στήριξή εμού και ολόκληρης της οικογένειας μου. Τσακίστε τους (πολιτικά για να μην παρεξηγηθώ) γιατί μόνο αυτό τους αξίζει!

Αθανάσιος Π.

Κόκκινο παρακράτος και στην Γερμανία: Δολοφονική επίθεση κατά βουλευτή του AfD

Να μην αποκαλύπτει σκάνδαλα η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση γιατί το μόνο που κάνουν είναι να ωφελούν την Χρυσή Αυγή, είπε σε συνέντευξη ο Τσακαλώτος. Αυτός ο άνδρας της πολιτικής, ο γκουρού των οικονομικών, προτρέπει άπαντες να κάνουν γαργάρα τα σκάνδαλα της Novartis και την κατασπατάληση των κοινοτικών κονδυλίων για τους “πρόσφυγες” διότι ο κόσμος στρέφεται μαζικά στην Χρυσή Αυγή. Ξεχνάει όμως ο κύριος Αυγολέμονος πως ό,τι δεν ακούγεται δεν σημαίνει ότι παύει και να υπάρχει. Ο λαός πεινάει και αναγκαστικά ξυπνάει, βλέπει τι συμβαίνει και θα τους τιμωρήσει. Ας μην έχουν αυταπάτες, ερχόμαστε!

Κ.Ζ.

Κασιδιάρης: “Σε διατεταγμένη υπηρεσία να προδώσει την Μακεδονία ο Καμμένος” – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-10-ianouariou-2019#ixzz5cCnhyZM4

Exit mobile version