Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Πάτωσε» η τηλεοπτική συνέντευξη του Τσίπρα: Από τις χαμηλότερες τηλεθεάσεις που έχει κάνει ποτέ

Συνήθως, όταν ένας πρωθυπουργός δίνει μια τηλεοπτική συνέντευξη έχει εξασφαλισμένη μια υψηλή ακροαματικότητα, καθώς ακόμη και αυτοί που βρίσκονται απέναντι σ’ αυτόν και το κόμμα του θα ακούσουν τα λεγόμενά του είτε από ενδιαφέρον για να δουν τι θα πει είτε από απλή περιέργεια.

Η συνέντευξη του Τσίπρα στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό Open το απόγευμα της Τετάρτης ούτε αυτό κατάφερε, παρά την κρισιμότητα των στιγμών που ζούμε σε μια σειρά από θέματα μείζονος σημασίας. Φαίνεται ότι οι τηλεθεατές επέλεξαν κάτι άλλο για εκείνη την ώρα, καθώς η τηλεθέαση της συνέντευξης του Τσίπρα ήταν από τις χαμηλότερες που έχει σημειώσει μέχρι τώρα σε ανάλογες τηλεοπτικές εμφανίσεις του.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, το ποσοστό κινήθηκε στο 14,5% για το σύνολο και μόλις στο 11,1% για το δυναμικό κοινό. Στο υψηλότερο τέταρτο δεν ξεπέρασε το 16,2%. Ας σημειωθεί ότι η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο δελτίο του Alpha στις 8 Νοεμβρίου 2018 είχε κάνει μέσο όρο 27,2%, ενώ σε τέταρτο είχε αγγίξει το 40%!

Είναι εμφανές ότι ελάχιστοι Έλληνες ενδιαφέρονται πλέον να ακούσουν τα βεβαιωμένα ψέματα που θα θελήσει να τους αραδιάσει ο ανθέλληνας, ανάλγητος και αδίστακτος αυτός τύπος, που συνέχισε στο έπακρο την αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική των άλλων μνημονιακών προκατόχων του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/patwse-h-thleoptikh-sunenteujh-tou-tsipra-apo-tis-chamhloteres-thletheaseis#ixzz5cEBzHjDt

Exit mobile version