Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε αποσύνθεση το μόρφωμα των ΑΝΕΛ: Ξέμειναν με την Κόλλια-Τσαρουχά και τον Κατσίκη!

Ένας τραγελαφικός θίασος περιπλανώμενων παλιάτσων που εγκαταλείπουν το υπαίθριο τσίρκο για να βρουν τροφή και στέγη σε πιο ασφαλή και κερδοφόρα μέρη έχει καταντήσει το μόρφωμα των ΑΝΕΛ, αφού σε φιάσκο εξελίχθηκε η χθεσινή απόπειρα συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τους, καθώς, εν μέσω έντονων εσωκομματικών διαφωνιών και αρκετών απουσιών, τελικά αυτή αναβλήθηκε για τα επόμενα 24ωρα.

Επίσης, για αύριο έχει μετατεθεί η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου. Από την χθεσινή προγραμματισμένη συνεδρίαση στην οποία δεν είχε κληθεί μόνο ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, που αποτελεί ξένο σώμα, απουσίαζαν η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία έχει επισημάνει ότι «η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει την θητεία της», καθώς και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης.

Την ίδια ώρα, ένα βήμα πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ φέρεται ότι βρίσκεται ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος έχει δηλώσει πως θα ψηφίσει την συμφωνία, ενώ στο ερώτημα αν θα παραδώσει την έδρα του σημείωσε χθες ότι αυτό θα γίνει όταν εκλείψει κάθε πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης.

Η… πλάκα είναι ότι ενώ στην πράξη η διαλυτική τάση στους ΑΝΕΛ είναι τέτοια που να φέρνει με τον πλέον επίκαιρο τρόπο την ρήση «ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα», παρουσιάστηκε χθες το νέο σήμα τους, που έχει μία κόκκινη γραμμή στο πλάι του λογότυπου του κόμματος, συνοδευόμενο από το σχόλιο: «Οι κόκκινες γραμμές είναι η περηφάνια μας… Ανεξάρτητοι Έλληνες τώρα πιο αποφασισμένοι από ποτέ»!

Είναι ολοφάνερο ότι έχουν χάσει την αίσθηση του χώρου και του χρόνου οι εναπομείναντες ακόλουθοι του πατριδοκάπηλου Καμμένου. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που ούτε που θα αντιληφθούν το οριστικά διαλυτικό αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhrws-dialutikh-katastash-sto-morfwma-twn-anel.-den-tolmhse-na-kanei-k.o#ixzz5cECZEZxT

Exit mobile version