Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολύ πόνο σκόρπισε στα παπαγαλάκια της διαπλοκής η χθεσινή αθώωση των Συναγωνιστών Γερμενή – Ηλιόπουλου

Πολύ πόνο σκόρπισε στα παπαγαλάκια της διαπλοκής η χθεσινή αθώωση των Συναγωνιστών Γερμενή - Ηλιόπουλου

Μετά από μια πολύωρη ακροαματική διαδικασία, η οποία ξεκίνησε στις εννέα το πρωί και ολοκληρώθηκε στη μία μετά το μεσημέρι, το Θ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών απάλλαξε τον Βουλευτή Β΄Αθηνών, Γεώργιο Γερμενή και τον Βουλευτή Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο από όλες τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετώπιζαν για την υπόθεση της Ραφήνας.

Συγκεκριμένα, απάλλαξε τους Συναγωνιστές από τις κατηγορίες της αντιποίησης αρχής από κοινού, της απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας από περισσότερους και της εκτέλεσης βιαιοπραγιών στο πλαίσιο διατάραξης κοινής ειρήνης.

Να σημειωθεί ότι την εξέλιξη της ακροαματικής διαδικασίας παρακολούθησε καθ’ όλη τη διάρκειά της ο Παναγιώτης Δημητράς του γνωστού «Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι», ο οποίος όμως αποχώρησε με «σκυμμένο το κεφάλι» προφανώς απογοητευμένος από την έκβαση της υποθέσεως.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας τέσσερεις αστυνομικοί που είχαν κλητευθεί από την Εισαγγελία Αθηνών ως αυτόπτες μάρτυρες των γεγονότων. Οι εν λόγω αστυνομικοί κατέθεσαν ότι δεν αντιλήφθηκαν συμμετοχή των Βουλευτών σε βιαιοπραγίες.

Άλλη μία πολύκροτη υπόθεση επομένως αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τίποτε παραπάνω από μία επικοινωνιακή φούσκα. 

Τι έχουν να πουν τώρα όλοι εκείνοι που έστηναν «Χρυσαυγιάδες» και κατηγορούσαν χωρίς αποδείξεις τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής; Θα βγάλουν ανακοίνωση με την οποία θα ανακαλούν τα όσα ψευδή έλεγαν τόσα χρόνια; Βεβαίως και όχι!

Αν όμως το αποτέλεσμα της δίκης ήταν διαφορετικό, τότε όλα τα κανάλια θα γέμισαν τα δελτία ειδήσεών τους με δακρύβρεχτα ρεπορτάζ!

Η Χρυσή Αυγή δεν έχει ανάγκη την συμπαράσταση όλων αυτών που επί δεκαετίες φλομώνουν με ψέματα τον ελληνικό λαό. Αγωνίζεται με σύμμαχο την αλήθεια και βαδίζει μπροστά για την Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/polu-pono-skorpise-sta-papagalakia-ths-diaplokhs-h-chthesinh-athwwsh-twn-su#ixzz5cEaMXlS6

Exit mobile version