Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νewsbomb.cy: Άνοδος των εθνικιστικών δυνάμεων σε όλη την Ευρώπη! Τρίτη με 8.7% η Χρυσή Αυγή – 11% το ΕΛΑΜ

Άκρως αποκαλυπτικό για την άνοδο των Εθνικιστικών δυνάμεων σε όλη την Ευρώπη εν όψει των επερχόμενων εκλογών είναι το ρεπορτάζ του newsbomb.com.cy το οποίο επικαλείται στοιχεία από δημοσκόπηση του Ευρωβαρόμετρου.

Σύμφωνα με την έρευνα, στην Ελλάδα τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στο 8.7% ενώ καταλαμβάνει άνετα την τρίτη θέση και χωρίς αξιόλογο αντίπαλο. Στην Κύπρο το ΕΛΑΜ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 11% και με μια τεράστια αύξηση από τις προηγούμενες ευρωεκλογές (2,69%).

Η άνοδος των εθνικιστικών δυνάμεων τόσο στην Ελλάδα τόσο και στην Ευρώπη, αγχώνει τους ευρωπαίους τοκογλύφους και τους εγχώριους υποτακτικούς τους, κάτι που καταγράφθηκε στην σημερινή συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ κατά την οποία ο Αλέξης δήλωσε χαρακτηριστικά πως πρέπει να αγωνιστούν από κοινού απέναντι στην άνοδο της λαϊκιστικής ακροδεξιάς που θέτει σε κίνδυνο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Η Ευρώπη των Εθνών έρχεται, η Ευρώπη των εθνομηδενιστών και τοκογλύφων φεύγει!

Ακολουθεί το ρεπορτάζ:

«ΕΛΑΜ, Χρυσή Αυγή και Ακροδεξιά κόμματα ενισχύονται στις Ευρωεκλογές – Ο χάρτης της Άκρας Δεξιάς

Στο κόκκινο η στήριξη ακροδεξιών κομμάτων σε όλη την Ε.Ε.

Όλο και περισσότερο έδαφος φαίνεται να κερδίζουν τα ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη κατά την περίοδο των Ευρωεκλογών αφού σε χώρες όπου υπάρχει ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία των εν λόγω κομμάτων φαίνεται να κατακτούν σε 4 από αυτές την πρώτη θέση, σε άλλες τέσσερις την δεύτερη και τρίτη θέση ενώ σε άλλα δυο κράτη μέλη της ΕΕ (μεταξύ αυτών και η Κύπρος) ακροδεξιά κόμματα εμφανίζονται σε μετρήσεις να καταλαμβάνουν την 4η θέση.

Με τη ρητορική του φόβου και το μεταναστευτικό να βρίσκεται στην πρώτη θέση των προβλημάτων στη γηραιά ήπειρο ο λαός της Ευρώπης βρίσκει πολιτικό καταφύγιο στην Άκρα Δεξιά και στον ευρωσκεπτικισμό.

Ανεργία, τρομοκρατία και μετανάστευση φαίνεται να είναι στις 3 πρώτες θέσεις με αποτέλεσμα ο κόσμος να ζητά άμεσα τη λύση σε πολιτικές αλλότριες αλλά και μισαλλόδοξες προκειμένου να βρει μιαν πρόσκαιρη λύση αντίδρασης. Από τη Λευκωσία μέχρι και τη Βιέννη η ακροδεξιά φαίνεται να κερδίζει σημαντικό έδαφος

newsbomb.com.cy

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/newsbomb.cy-anodos-twn-ethnikistikwn-dunamewn-se-olh-thn-eurwph-trith-me-8#ixzz5cEwWGRoc

Exit mobile version