Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μία απάντηση στα “παπαγαλάκια” της Ν.Δ. για την δίκη της Χρυσής Αυγής

Μία απάντηση στα “παπαγαλάκια” της Ν.Δ. για την δίκη της Χρυσής Αυγής

Άρθρο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Γράφουν τα “45άρια” της παραπληροφόρησης της Ν.Δ. ότι είμαστε “εκβιαζόμενοι” από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της δίκης μας και ότι οι πολιτικές μας αποφάσεις είναι απόλυτα συνδεδεμένες με το γεγονός αυτό.

Ερώτημα πρώτονΔεν πιστεύουν ότι η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη; Γιατί εάν το πιστεύουν πώς είναι δυνατόν να διατυπώνουν τον ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση θα επηρεάσει την όποια δικαστική απόφαση; Εκτός εάν θυμούνται την εποχή Σαμαρά (βλέπε βίντεο Μπαλτάκου…).

Ερώτημα δεύτερον: Η δίκη της Χρυσής Αυγής ευρίσκεται ακόμη στα αναγνωστέα έγγραφα των κατηγορουμένων και ακολουθούν: Α) οι καταθέσεις περισσοτέρων από 100 μαρτύρων υπερασπίσεως Β) Οι αγορεύσεις τουλάχιστον 100 συνηγόρων υπερασπίσεως και πολιτικής αγωγής, Γ) οι απολογίες 68 κατηγορουμένων, Δ) Η αγόρευση της Εισαγγελικής Αρχής και Ε) Η σύσκεψη των δικαστών της έδρας. Όλα αυτά απαιτούν ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός έτους.

Τα “παπαγαλάκια” της Ν.Δ. μας λένε ότι “εκβιαζόμαστε” από τον ΣΥΡΙΖΑ για την δικαστική απόφαση. Μα αφού από τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα είναι αυτοί κυβέρνηση, πώς θα βγάλει απόφαση ο ΣΥΡΙΖΑ όντας εκτός κυβερνήσεως; Εκτός εάν πιστεύουν ότι δεν θα είναι κυβέρνηση …  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-apanthsh-sta-papagalakia-ths-n.d.-gia-thn-dikh-ths-chrushs-aughs#ixzz5cIFRG7kQ

Exit mobile version