Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Eξουσιαστική μέθη και σύγχυση

Ευτυχώς ζούμε σε δημοκρατικό κράτος!

Φαίνεται πως πράγματι κάποιοι θα παραλογίζονται παθολογικά αν ξαναπούν  ανενδοίαστα: «Εμείς δεν ζήσαμε Κατοχή!». Όσοι βλέπουμε φυσιολογικά δεν θα το ακούσουμε ποτέ ξανά με σοβαρότητα. Μετά απ’ όσα συνέβησαν με τους Γερμανούς επισκέπτες «που ήρθαν σαν φίλοι» και με τους πολιτικούς του «Συνταγματικού» (;) τόξου. 

Αν ζούσαμε σε κάποια αριστερή δικτατορία, ή κάποιο δεξιό προτεκτοράτο υπό κατοχή, θα το καταλαβαίναμε από την καθημερινότητά μας.

Για παράδειγμα σε τέτοια καθεστώτα, αποκλείονται οι πολιτικοί αντίπαλοι από τα ΜΜΕ και φυλακίζονται. Τα ΜΜΕ ελέγχονται, λένε ψέματα και ταΐζουν τον κόσμο κουτόχορτο. Δολοφονούνται άνθρωποι για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και κανείς δεν ασχολείται με την σύλληψη των ενόχων.

Το καθεστώς χρησιμοποιεί, σχεδόν πάντα, γνωστούς εκτελεστές, οι οποίοι τυγχάνουν προκλητικής ανοχής από τους ιθύνοντες. Ενώ είναι ας πούμε δολοφόνοι, κυκλοφορούν ελεύθεροι. Για να περνάει μήνυμα στον λαό ότι, μην μας αντιστέκεσαι, θα πληρώσεις…

Ακόμη η Βουλή σε εκείνα τα καθεστώτα είναι προσχηματική. Όποιον θέλουν οι κυβερνώντες αφήνουν να μιλάει, όποιον θέλουν αφήνουν μέσα στην αίθουσα, σε όποιον θέλουν κόβουν την χρηματοδότηση και ψηφίζουν με οριακή πλειοψηφία σημαντικότατα και ιστορικής σημασίας νομοσχέδια.

Σε εκείνα, τα μη δημοκρατικά καθεστώτα, οι πολίτες συνθλίβονται από άδικες φορολογίες, φτωχαίνουν καθημερινά, απαξιώνονται και λοιδορούνται ως τεμπέληδες και αντικαθεστωτικοί, ενώ οι κυβερνώντες πολιτικοί, ζουν μέσα στις δεξιώσεις, στις σαμπάνιες και στις γαρίδες, στους υψηλότατους μισθούς, στις μίζες, στα λαδώματα, και αυξάνουν τις περιουσίες τους, προκλητικά σε σχέση με την οικονομία της χώρας τους.

Οι πολίτες απαγορεύεται να διαδηλώσουν, να συγκεντρωθούν ή να έχουν αντίθετη άποψη από το καθεστώς.

Σε εκείνα τα αντιδημοκρατικά καθεστώτα, συνήθως οι κυβερνώντες κάνουν ατελείωτες υποκλίσεις σε ξένα αφεντικά και δεν διστάζουν, να προδώσουν, να χτυπήσουν, να φυλακίσουν τον λαό τους, για την ευημερία των ξένων συμφερόντων.

Κοινός τόπος σε τέτοιες πολιτικές καταστάσεις, είναι ότι κάποιο κόμμα, έχει συσπειρώσει κάθε υγιές κύτταρο του λαού. Αυτό το κόμμα αγωνίζεται κόντρα σε τακτικές εκφοβισμού, δίωξης, και συκοφαντίας. Συνήθως αυτό το κόμμα καταφέρνει να ανατρέψει τους φαύλους και τους προδότες. Έτσι έχει δείξει η ιστορία.

Ευτυχώς για εμάς, τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν στην  Ελλάδα.

Αντίθετα η πολιτική κατάσταση είναι ομαλότατη.

Και αν έχουν ακουστεί και κάνα δυο βαριά λόγια, δεν πειράζει. Όλοι άνθρωποι είμαστε. Όλοι θα συνεργαστούμε για το κοινό καλό.

Η Χρυσή Αυγή ας πούμε, μόλις λίγες ώρες πριν, δίνοντας το παράδειγμα καλής συνεργασίας με τους ΣυΡιζΑνΕλ, προσέφερε τον χώρο μπροστά στα κεντρικά γραφεία της, σαν πάρκινκ για μεγάλο αριθμό από κλούβες του καθεστώτος, που βγήκαν στον δρόμο να προστατεύσουν την σωτήρα κα Μέρκελ από πιθανούς ανάγωγους… αντικαθεστωτικούς και «αντιδημοκράτες» που… είχαν σκοπό να διαδηλώσουν στην χώρα τους!

Κι ας λένε οι κακές γλώσσες ότι προσπάθησε το καθεστώς να εκφοβίσει και να αποκλείσει την Χρυσή Αυγή.

Αστεία πράγματα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ejousiastikh-methh-kai-sugchush#ixzz5cJcofFav

Exit mobile version