Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Απαγόρευσαν συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής – Η Χούντα της αριστεράς δεν θα περάσει! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην Εγνατία Τηλεόραση μίλησε χθες ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου  – Χρυσή Αυγή φιλοξενούμενος του δημοσιογράφου κ. Λάζαρου Λαζάρου. Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ευχήθηκε αρχικά το νέο έτος να φέρει το πολιτικό τέλος του εφιάλτη της αριστεράς.

Στην συνέχεια ενημέρωσε για τα τελευταία “επιτεύγματα” της κόκκινης Χούντας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απαγόρευσε την συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής, πολιόρκησε με δεκάδες κλούβες των ΜΑΤ τα κεντρικά γραφεία στην Μεσογείων και επέτρεψε τις συγκεντρώσεις στους συντρόφους της ΛΑ.Ε., ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αναρχικούς.

Η Χρυσή Αυγή επιθυμεί να δρομολογηθούν εξελίξεις προς ταχύτατες εθνικές εκλογές, ώστε να αποτυπωθεί η πραγματική δύναμη του Εθνικιστικού Κινήματος, το οποίο αποτελεί την πραγματική εθνική παράταξη ενάντια στο καθεστώς νεοφιλελεύθερων και εθνομηδενιστών.

Επανέλαβε για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα στην Βουλή για να καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών. Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού είναι ενάντια στην επερχόμενη προδοσία της Μακεδονίας και όσοι υπερψηφίσουν αυτήν την αναίσχυντη συμφωνία θα είναι εθνικά ανάξιοι και υπόλογοι έναντι του Λαού.

Σημείωσε πως οι θεατρινισμοί του Πάνου Καμμένου είναι προς την πολιτική του διάσωση, αλλά δεν έχει κανένα πολιτικό μέλλον. Τέλος, τόνισε ότι το 2019 θα είναι έτος απαλλαγής από την τυραννία της αριστεράς που ξεπουλά την Μακεδονία μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.g.-michaloliakos-apagoreusan-sugkentrwsh-ths-chrushs-aughs-h-chounta-ths#ixzz5cJf1SdJy

Exit mobile version