Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έχει χαθεί ο λογαριασμός από τις κυβιστήσεις του… ταβλαδόρου Καμμένου

Οι χαρακτηρισμοί έχουν πια στερέψει και τα λόγια είναι πια λιγοστά για να περιγραφεί η πολιτική… σοβαρότητα του Πάνου Καμμένου.

Έχει γίνει πια ξεκάθαρο σε όλους ότι ο συγκεκριμένος πατριδοκάπηλος και αριβίστας πολιτικός δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον και στόχο ζωής πέρα από την διατήρηση της καρέκλας του.

Για πολλοστή φορά ο πολιτικός σαλτιμπάγκος Καμμένος παραιτήθηκε και για μια ακόμη φορά αναίρεσε την παραίτηση του, καθώς δεν ξεκολλάει από την υπουργική καρέκλα με τίποτα.

Με πρόσχημα τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στην Βουλή των Σκοπίων μέχρι την τελική επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών ανέβαλε ξανά το ραντεβού με τον Τσίπρα, ενώ και σε ενημέρωση που έκανε προς τους δημοσιογράφους εξέφρασε την πρόθεση να συνεχίζει να στηρίζει την προδοτική κυβέρνηση των εθνομηδενιστών.

Το συμπέρασμα για πολλοστή φορά είναι ότι ο Καμμένος παίζει τον πολιτικό του βίο στα ζάρια και είναι σίγουρο ότι όσες καθυστερήσεις και αν κάνει, το τέλος του είναι βέβαιο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/echei-chathei-o-logariasmos-apo-tis-kubisthseis-tou-kammenou#ixzz5cJkGupXs

Exit mobile version