Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επικυρώθηκε στα Σκόπια η συμφωνία των Πρεσπών και η προδοσία έρχεται στην Ελλάδα!

Επικυρώθηκε στα Σκόπια η συμφωνία των Πρεσπών και η προδοσία έρχεται στην Ελλάδα!

Τι θα κάνει τώρα ο κωλοτούμπας Καμμένος και οι υπόλοιποι πρόθυμοι υποστηρικτές της προδοσίας των Πρεσπών;

Με 81 ψήφους υπέρ πέρασε πριν από λίγο από την Βουλή των Σκοπίων η Συνταγματική αναθεώρηση με βάση τη συμφωνία των Πρεσπών. Η προδοσία ολοκληρώθηκε και πλέον η γειτονική χώρα ονομάζεται «Βόρεια Μακεδονία»!

Έτσι, τώρα έρχεται η σειρά της Ελληνικής Βουλής. Σύμφωνα με όσα είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας πλέον απομένει η αποστολή σχετικής επιστολής από τα Σκόπια με τις αναθεωρημένες τροπολογίες.

Την επιστολή θα προωθήσει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και στους πολιτικούς αρχηγούς και άμεσα θα φέρει την κύρωση της προδοτικής συμφωνίας στην ελληνική Βουλή.

Μετά από καθυστερήσεις ο Ζόραν Ζάεφ εξασφάλισε την πλειοψηφία των 2/3 και πέρασε από την ολομέλεια της Βουλής των Σκοπίων τις τέσσερις τροπολογίες του Συντάγματος και τον συνοδευτικό εφαρμοστικό Νόμο του Συντάγματος, που κατέθεσε η κυβέρνηση της χώρας στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο Αγώνας για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας που ξεπουλά την Μακεδονία μας και στην οποία αντιτίθεται η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού συνεχίζεται εντός και εκτός Κοινοβουλίου.

Διαβάστε επίσης: Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τις πολιτικές εξελίξεις μετά την ψηφοφορία στα Σκόπια

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epikurwthhke-h-sumfwnia-twn-prespwn-sta-skopia-kai-h-prodosia-erchetai-sthn#ixzz5cNSpWqgD

Exit mobile version