Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος από τις Αχαρνές: 2019, έτος αγώνων για Πατρίδα και Ελευθερία! Φωτορεπορτάζ

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αχαρνών πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού δόθηκε το έναυσμα για τους νέους ασυμβίβαστους Εθνικούς Αγώνες της νέας χρονιάς. 

Αρχικά, ο Συναγωνιστής και γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης, Θ. Παπαδόπουλος καλωσόρισε τους παριστάμενους και τους κάλεσε να είναι σε εγρήγορση, γιατί το 2019 θα είναι ένα έτος γεμάτο αγώνες και εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο βουλευτής Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή περνάει τον ΣΥΡΙΖΑ και θα βρεθεί στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Αθήνα.

Τέλος, στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος έστειλε το μήνυμα για Εθνικιστικούς Αγώνες σε δρόμους και γειτονιές, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι σημαία ευκαιρίας, η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα αγωνιστών και όχι πολιτευτών!

Σημείωσε πως η κόκκινη Χούντα που κυβερνά την Πατρίδα μας απαγόρευσε την συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής και πολιόρκησε με δεκάδες κλούβες ΜΑΤ τα γραφεία μας. Αυτό όμως δεν μας πτοεί, καθώς η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων Εθνικιστών θα πολεμήσει μέχρι τέλους και δεν είναι δυνατόν να σταματήσουμε τον Αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία από τις παράνομες απαγορεύσεις ενός καταρρέοντος αντιδημοκρατικού και αντεθνικού καθεστώτος.

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό τόνισε πως έρχεται η ώρα των Βουλευτών χωρίς μπέσα και με περιστασιακές πλειοψηφίες επιχειρείται η διατήρηση του πολιτικού status quo και η υπερψήφιση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Κλείνοντας, ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος κατέστησε σαφές προς όλους τους συναγωνιστές πως πρέπει να αγωνιστούμε και να νικήσουμε, γιατί αυτό το οφείλουμε στους νεκρούς του Κινήματος μας, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη και στην Ιστορία της Ελλάδας!

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Αρχηγό να σταυρώνει και να προχωρά στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, ευχόμενος καλή Αγωνιστική χρονιά σε όλους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.g.-michaloliakos-apo-acharnes-2019-etos-agwnwn-gia-patrida-kai-eleutheria#ixzz5cNYlB3a5

Exit mobile version