Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεδιάντροποι συριζαίοι: Με σκάφος του λιμενικού έγινε η μεταφορά των κλακαδόρων του Τσίπρα στην Σαμοθράκη!

Το κράτος στην κομματική υπηρεσία των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ: Με έξοδα του ελληνικού δημοσίου πραγματοποιήθηκε η «επιστράτευση» των κλακαδόρων του Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στην Σαμοθράκη για τα Θεοφάνεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, Μενέλαος Μαλτέζος ενημέρωσε τα μέλη του κόμματος στο νομό ( σύντροφοι και συντρόφισσες), πως έχει δρομολογηθεί το σκάφος του Λιμενικού “Γαύδος” για την μεταφορά το πρωί της Κυριακής και επιστροφή στη συνέχεια, όσων επιθυμούν να βρεθούν στο νησί για να χειροκροτήσουν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Οι συριζαίοι φαίνεται πως πήραν καλά το μάθημά τους από την αποτυχημένη συγκέντρωση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στην Θεσσαλονίκη (Παλαί Ντε Σπορ) όπου παρά τα δεκάδες μισθωμένα πούλμαν δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν κόσμο για την κακοστημένη φιέστα τους.

Αυτή την φορά λοιπόν, δεν έδωσαν απλά δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια στα μέλη του κόμματός τους για να μεταβούν στην Σαμοθράκη, αλλά χρησιμοποίησαν το σκάφος του Λιμενικού Γαύδος (να τους πάει και να τους φέρει), μετατρέποντάς το κυριολεκτικά σε “Γαύδος Travel” με λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων!

Ιδού το ντοκουμέντο της ξεφτίλας τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jediantropoi-surizaioi-me-skafh-tou-limenikou-egine-h-metafora-twn-klakador#ixzz5cNcK6qVK

Exit mobile version