Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Δεν φτάνει που δουλεύουμε για ψίχουλα επειδή εκεί μας έχουν καταδικάσει οι αλήτες, πρέπει να καταστρώσουμε ολόκληρη επιχείρηση προσέγγισης της δουλειάς μας, γιατί ήρθε η Μέρκελ εδώ, το αφεντικό του Τσίπρα. Ντροπή σας ταλαιπωρείτε τον κόσμο και δεν μπορεί να πάει στις δουλειές του για να πιείτε εσείς τους καφέδες σας και να καταστρώσετε σχέδιο αν θα μας ξεκάνετε με γκιλοτίνα ή με την χαριστική βολή. Φτάνει πια με την αντιλαϊκή πολιτική σας, το ποτήρι ξεχείλισε με την προδοσία της Μακεδονίας. Είστε όλοι ανεπιθύμητοι. Χρυσή Αυγή και μόνο!

Γιάννης Κ.

Χρ. Παππάς: Το Εθνικιστικό Κίνημα μπορεί και θα φέρει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού – ΒΙΝΤΕΟ

Φαίνεται πως το σύστημα τρέμει μόνο την Χρυσή Αυγή, γιατί μόνο η δική μας συγκέντρωση έπρεπε πάση θυσία να μην γίνει. Έτσι εξηγούνται και η σειρά από κλούβες των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία μας, την ίδια ώρα που ανενόχλητοι αριστεροί παρατρεχάμενοι του Τσίπρα διαδήλωναν στο κέντρο των Αθηνών, μάλιστα υπήρχε και σχετική τηλεοπτική κάλυψη. Διαδηλώναν τα δουλικά της Μέρκελ, γιατί αυτά είναι ελεγχόμενα. Δεν υπάρχουν διλήμματα μπροστά στην αλήθεια, η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να γκρεμίσει ένα σάπιο και ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο.

Ελένη Τ.

Αγωνιστική συνέγερση

Κράτος οίκος ανοχής έχουμε γίνει για να μην πω κάτι πιο βαρύ. Στο αλλοδαπών ξεκόλλησαν τα κάγκελα από το κελί τους και δραπέτευσαν και η Αστυνομία τους ψάχνει ακόμη! Τίποτα δεν λειτουργεί σωστά, όλα έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού, από τύχη επιβιώνουμε καθημερινά. Αυτά όλα είναι έργα και ημέρες δεκαετιών μεταπολίτευσης, τίποτα δεν πήγε προς κοινό όφελος. Όλοι τους έκαναν περιουσίες και από τις καλά φυλασσόμενες βίλες τους μας κουνάνε το δάχτυλο για ισονομία και εύρυθμη λειτουργία του κράτους. Αντί η Ελλάδα να είναι παράδειγμα προς μίμηση, έχει γίνει παράδειγμα προς αποφυγή και τραγέλαφος της οικουμένης.

Μ.Μ.

Γερμανική Handelsblatt: Η Μέρκελ δείχνει επιείκεια στον Τσίπρα, γιατί πρόδωσε την Μακεδονία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-sabbato-12-ianouariou-2019#ixzz5cNd4SSns

Exit mobile version