Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατά 284% αυξήθηκαν οι λαθρομεταναστευτικές ροές στον Έβρο το 2018 – Ως «λύση» προετοιμάζουν περισσότερους καταυλισμούς!

Δεν μας προξενεί καμία έκπληξη η δημοσιοποίηση της είδησης ότι το 2018 υπήρξε μεγάλη αύξηση στις αφίξεις των λαθρομεταναστευτικών ροών μέσω του Έβρου. Και αυτό γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φρόντισε να μεγεθύνει ακόμη περισσότερο την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» που πρωτολάνσαραν οι προκάτοχοί της.

Τα στοιχεία, λοιπόν, λένε ότι αύξηση κατά 284% των εισροών από τον Έβρο σημειώθηκε το 2018 σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, ενώ ταυτόχρονα μικρή ήταν η αύξηση της τάξης του 10% των εισροών από τα νησιά. Συγκεκριμένα, το 2018 συνολικά έφθασαν παράνομα στην Ελλάδα 47.929 άτομα (έναντι 34.707 το 2017), εκ των οποίων οι 32.115 εισήλθαν από τον Έβρο. Μάλιστα, προκειμένου να «τακτοποιηθεί» το ολοένα και μεγαλύτερο κύμα λαθρομετανάστευσης, η κυβέρνηση προετοιμάζει δύο ακόμα καταυλισμούς στην περιοχή.

Έχοντας ως δεδομένο ότι «αποσυμφόρηση των νησιών» για τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα και τον πολιτικό προϊστάμενό του Αλέξη Τσίπρα σημαίνει προώθηση των λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα και όχι απέλασή τους, αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε έχει Εθνική Συνείδηση ότι το σχέδιο μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της ετερογενή πληθυσμό προχωρά με ταχείς ρυθμούς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kata-284-aujhthhkan-oi-lathrometanasteutikes-roes-ston-ebro-to-2018.-ws-lus#ixzz5cOeKBqCT

Exit mobile version