Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αύριο η συνάντηση Καμμένου-Τσίπρα όπου θα στρώσει το χαλί για την προδοσία της Μακεδονίας

Αύριο η συνάντηση Καμμένου-Τσίπρα όπου θα στρώσει το χαλί για την προδοσία της Μακεδονίας

Η πολιτική ξεφτίλα και γελοιοποίηση του Πάνου Καμμένου δεν έχουν πια όριο, καθώς ο πατριδοκάπηλος και καρεκλοκένταυρος πολιτικός φροντίζει κάθε μέρα να ξεπερνά τον εαυτό του.

Έτσι, μετά την τελική επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών στα Σκόπια έρχεται πια η σειρά των Ελλήνων Βουλευτών να αποδείξουν αν εξυπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα ή αλλότρια κατ΄ εντολήν των διεθνών τοκογλύφων.

Ακόμα και τώρα όμως, την ύστατη στιγμή δυστυχώς αποδεικνύεται πως οι πολιτικάντηδες βάζουν την καρέκλα τους και την παραμονή στην εξουσία πάνω ακόμη και από το Ιερό όνομα της Μακεδονίας μας!

Ύστερα λοιπόν από δεκάδες (στην κυριολεξία) δήθεν παραιτήσεις των ΑΝΕΛ, “κόκκινες γραμμές”, πατριδοκάπηλες κορώνες και άλλες μπούρδες φαίνεται ότι ο Πάνος Καμμένος προτιμά τελικά την καρέκλα του και ρίχνει τους τόνους.

Ενόψει του αυριανού ραντεβού με τον Τσίπρα ο πρόεδρος του ανύπαρκτου μορφώματος δείχνει διατεθειμένος να διατηρήσει την κυβέρνηση των εθνομηδενιστών στην εξουσία, στρώνοντας το χαλί για την τελική επικύρωση της προδοσίας από την Ελληνική Βουλή.

Δυστυχώς, οι πρόθυμοι βουλευτές που θα συνεχίζουν να στηρίζουν την καταστροφική κυβέρνηση Τσίπρα και θα υπερψηφίσουν την προδοσία της Μακεδονίας έχουν βρεθεί.

Ο Αγώνας για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία συνεχίζεται εντός και εκτός Βουλής. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thn-deutera-h-sunanthsh-kammenou-tsipra-opou-tha-epibebaiwsei-thn-latreia-t#ixzz5cPRAmqtl

Exit mobile version