Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λίγο πριν τις χειροπέδες και από το 2013 στο 2019 – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Λίγο πριν τις χειροπέδες και από το 2013 στο 2019 - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΦΩΤΕΙΝΟΣ

“Kαλύτερα το βρόχο
παρά τα γόνατα στη γη…
Άρα-κατάρα το ’χω…
Θά ’φηναν λάκκωμα βαθύ,
και θά ’ταν μέγα κρίμα,
τιμή να θάψω κι όνομα
μέσα σ’ αυτό το μνήμα.”

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΒΑΛΑΩΡΙΤΗΣ

Όλοι και όλα στην εποχή μας ζουν για ένα αμφίβολο σήμερα, ανήκουν στην “φυλή των εφήμερων ανθρώπων”, στην οποία εμείς δεν ανήκουμε, βλέποντας πάντοτε τα πράγματα κάτω από το πρίσμα της Ιστορίας. Βυθιζόμαστε στο παρελθόν, ανήκουμε με πάθος στο παρόν και ατενίζουμε γεμάτοι θέληση το μέλλον! Με αυτά τα δεδομένα γυρίζει η μνήμη μας στα χρόνια που πέρασαν, διαπιστώνοντας την δικαίωσή μας και την διάψευση ταυτόχρονα των εχθρών μας, οι οποίοι με ατέλειωτες ιερεμιάδες πίστευαν ότι μας “τέλειωσαν”.

Εμείς δεν το πιστέψαμε ποτέ γιατί γνωρίζαμε την δύναμη της καρδιάς μας, γιατί είχαμε αντίληψη τι σημαίνει η φράση, η οποία υπήρχε σε περασμένους χρόνους στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας μας, μια φράση που θα σημαδεύει πάντα το είναι μας: “Η πίστη είναι πιο δυνατή από τη φωτιά”!

Φαινόμενο περιστασιακό έλεγαν η Χρυσή Αυγή και εκτός τόπου και χρόνου. Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν “περίσταση” η παρουσία μας στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι είμαστε ήδη για έβδομο έτος μέσα στο κοινοβούλιο, αλλά πάνω απ’ αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι σε κάθε γωνιά της Ελλάδος σε Θράκη, Μακεδονία μέχρι την Κρήτη και την Κύπρο μας παντού υπάρχει η φλόγα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ των Ελλήνων, που απαιτεί κι αγωνίζεται για μια άλλη Ελλάδα, Ελλάδα υπερήφανη, δυνατή, αντάξια της Ιστορίας της, η οποία θα τιμά το ένδοξο παρελθόν του Μεγάλου μας Έθνους.

Πρώτη επιτυχία του Κινήματός μας τον Νοέμβριο του 2010 με την είσοδό μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Ακολούθησε ο θρίαμβος με τις διπλές εκλογές του θέρους του 2012! Ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα ευρίσκετο σε κατάσταση πανικού… Με κάθε τρόπο προσπάθησαν να πλήξουν το Κίνημά μας, μάταιος κόπος. Όταν τέλειωσαν όμως οι τρόποι οι πολιτικοί σκέφτηκαν “άλλους” τρόπους…

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης διώξεως

Και ήταν λίγες ημέρες πριν τις συλλήψεις μας όταν στην ιστοσελίδα που εξέφραζε την γραμμή της Νέας Δημοκρατίας, την σελίδα Antinews, αναγγέλοντο αυτοί οι “άλλοι” τρόποι με τον τίτλο “Με πολιτικές του Κολωνακίου και της Εκάλης δεν αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή”.

Διά του λόγου το αληθές σας παραθέτω ένα απόσπασμα από το σχετικό δημοσίευμα, δημοσίευμα τονίζω λίγες ημέρες πριν την σύλληψή μας: “Antinews, 15/09/2013: Με πολιτικές του Κολωνακίου και της Εκάλης δεν αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή: “ … Όταν οι δημοσκοπήσεις δίνουν στο κόμμα του Μιχαλολιάκου 13%-15% ενώ τα κρυφά στοιχεία λένε ότι μπορεί να φτάνει και το 18%, τότε μιλάμε για πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες. Ας σκεφτούμε ποιοι είναι όλοι αυτοί. Είναι γιατροί, δικηγόροι, καθηγητές, δηλαδή τα «λευκά κολάρα». Αλλά είναι και εργάτες, εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι και κυρίως άνεργοι που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή. Όποιος λοιπόν μείνει κολλημένος στο ότι η ακροδεξιά οργάνωση είναι απλά ένα περιθωριακό κόμμα, έχει χάσει την ουσία. Κι αυτό το λέμε τόσο για την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα του λεγόμενου… συνταγματικού τόξου, όσο και για τα μέσα ενημέρωσης … Υπάρχουν κι άλλες απαντήσεις. Όπως για παράδειγμα ότι με πολιτικές του Κολωνακίου και των Βορείων προαστίων προκοπή δε γίνεται … Όσο ο κόσμος βλέπει ότι η διαπλοκή ζει και βασιλεύει και μοιράζει, αν όχι λεφτά, καρέκλες εξουσίας, τόσο θα στρέφεται στο άγνωστο, όσο αποκρουστικό κι αν είναι…

Στην πραγματικότητα, δεν ήταν μόνον το δημοσίευμα αυτό, αλλά και δηλώσεις επιφανών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς, οι οποίες προανήγγειλαν την δίωξή μας και τον “άλλο” τρόπο για να σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Την σταμάτησαν όμως; Πριν αναφερθώ σε αυτό, τονίζω ότι μία μόλις ημέρα πριν την σύλληψή μας, είχε πάει στο Μέγαρο Μαξίμου δημοσκόπηση, στην οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έφτανε στο 18%!

Το κυνήγι μαγισσών

Βεβαίως και δεν μας σταμάτησαν για να απαντήσω στο προηγούμενο ερώτημα και δεν ήταν δυνατόν να μας σταματήσουν. Απλά οι άνθρωποι δεν γνώριζαν τι σημαίνει να είναι κανείς Ιδεολόγος, να αγωνίζεται για μια πίστη πέρα από μικροσυμφέροντα, έξω από τον μίζερο κόσμο του λεγόμενου ορθολογισμού.

Ήταν καιρός που όλα έμοιαζαν χαμένα. Για μήνες ολόκληρους όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν είχαν άλλο σκοπό παρά να συκοφαντούν ψευδολογώντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τον λαό ότι τελειώσαμε, ότι δεν υπάρχουμε, ότι μας εξαφάνισαν… Όμως εμείς δεν τα είχαμε παρατήσει ό,τι κι αν έλεγαν, όσο και αν μας πολεμούσαν. Δεν μας λύγισαν ακόμη ούτε οι λιποταξίες, ούτε οι προδοσίες κάποιων, οι οποίοι είχαν βρεθεί στις τάξεις μας και που λύγισαν από το κυνήγι των μαγισσών, το οποίο ένα ολόκληρο σύστημα εξαπέλυσε ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Και η στάση η δική μας η υπερήφανη, η ασυμβίβαστη μέσα από τα κελιά των φυλακών ήταν που ενέπνευσε εκατοντάδες χιλιάδων Ελλήνων να σταθούν στο πλευρό μας και να αναδειχθούμε τόσο στις Ευρωεκλογές του 2014, όσο και στις Εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015 τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!

Ελλάδα πραγματική και όχι ψευτορωμαίικο!

Εφτά σχεδόν χρόνια υπόδικοι, καταδιωκόμενοι, αποκλεισμένοι και όμως αντέξαμε και αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι όχι μόνον με πολιτικές Κολωνακίου και Εκάλης δεν αντιμετωπίζεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά ούτε και με την πολιτική αλητεία και τις σκευωρίες και με πρακτικές κυριολεκτικά του υπόκοσμου… Έβαλαν να καταθέσουν εναντίον μας άνθρωποι μέσα από τις φυλακές και τις ψυχιατρικές κλινικές! Αυτή είναι η αξιοπιστία των κατηγόρων μας…

Αλλά ας πάμε πίσω στο δημοσίευμα του 2013, του Antinews, που λέει ότι όσο ο κόσμος βλέπει την διαφθορά, τόσο θα στρέφεται στο άγνωστο, αναφερόμενο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μόνο που αυτό το άγνωστο σήμερα είναι γνωστό και είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η μεγάλη ελπίδα των Ελλήνων πατριωτών για μία Εθνική Αλλαγή, η αληθινή λαϊκή δεξιά, λαϊκή πέρα από τα απάνθρωπα μαρξιστικά ιδεολογήματα και δεξιά εθνική, εντελώς ξένη προς την φιλελεύθερη πλουτοκρατία και τους καιροσκόπους πολιτικάντηδες των κομμάτων εξουσίας.

Μέσα στον χρόνο που έρχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει να αντιμετωπίσει τρεις εκλογές. Εκλογές Εθνικές, εκλογές περιφερειακές και δημοτικές και εκλογές ευρωπαϊκές. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι ανυπότακτοι Έλληνες που θέλουν Ελλάδα πραγματική και όχι ψευτορωμαίικο θα σταθούν στο πλευρό μας, φτύνοντας στα μούτρα ένα σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ligo-prin-tis-cheiropedes-kai-apo-to-2013-sto-2019-arthro-tou-n.-g.-michalo#ixzz5cPRcGGzu

Exit mobile version