Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τουρκαλάδες αλωνίζουν στην Θράκη μας και η ανύπαρκτη κυβέρνηση των Αθηνών κοιμάται

Οι τουρκαλάδες αλωνίζουν στην Θράκη μας και η ανύπαρκτη κυβέρνηση των Αθηνών κοιμάται

Η Ελλάδα από αρχαιοτάτων χρόνων αποτελεί μήλο της έριδος για τις εκάστοτε ισχυρές δυνάμεις του πλανήτη. Ο βασικός λόγος είναι ότι διαθέτει σημαίνουσα γεωπολιτική θέση στη Μεσόγειο Θάλασσα και αποτελεί σταυροδρόμι μεταξύ της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις εμπορικές διασυνδέσεις αλλά κυρίως για την στρατηγικής σημασίας πρόσβαση που δίδει ο διάπλους του Αιγαίου Πελάγους  στις πολεμικές ναυτικές δυνάμεις που  δυστυχώς είναι σωρευμένες στην επικράτεια μας.

Παρά το ανωτέρω αδιαμφισβήτητο γεγονός έχουμε δυστυχώς- για το Έθνος μας- διαπιστώσει ότι  οι «ελληνικές» κυβερνήσεις από την έναρξη της επονομαζόμενης Μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» με τις επιλογές τους στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής παραδίδουν σε ξένα και εχθρικά συμφέροντα τα από στρατηγικής και ιστορικής θέασης, καίρια εδάφη. Λόγω της επικαιρότητας αναφέρουμε πρώτο το ζήτημα της Μακεδονίας μας και της εκχώρησης του ονόματος, συνεχίζουμε με την μαρτυρική Κύπρο, την Βόρειο Ήπειρο και φυσικά την Θράκη μας. Με γνώμονα την στενή ερμηνεία των εξελίξεων και των σε εξέλιξη διακρατικών επαφών δεν μπορούμε παρά να καταγγείλουμε την ενδοτικότητα και της πανθομολογουμένως προδοτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Για την υποστήριξη των γραφομένων έχουμε ενδείξεις αλλά και αποδείξεις, ειδικά για ό,τι αφορά την παρούσα κατάσταση στην περιοχή της Θράκης, όπου πραγματικά η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει ταξίδι για να συναντήσει τον Ερντογάν στην Άγκυρα (κατά πάσα πιθανότητα), οι τούρκοι πραγματικά αλωνίζουν στη Θράκη. Με κύριο εκφραστή της επεκτατικής της πολιτικής τον Χαλίτ Ερέν που κατάγεται από την Κομοτηνή, ο Ερντογάν με μεθοδικότητα επιχειρεί να εκτουρκίσει τους Έλληνες μουσουλμάνους και για αυτόν τον λόγο ο Ερέν περιοδεύει αυτό το διάστημα στη Θράκη.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα οι τούρκοι διοργάνωσαν εκδήλωση σε χώρο του κολλεγίου της Αδριανουπόλεως κατά την οποία μεταξύ άλλων οι Έλληνες μουσουλμάνοι που είχαν προσκληθεί για να παραστούν, ουσιαστικά αναγκάστηκαν να ψάλλουν τον εθνικό  ύμνο της γείτονος κάτω από την “σημαία της ανεξάρτητης δυτικής Θράκης”. Η προπαγάνδα των τούρκων δεν σταματάει εδώ δεδομένου ότι ο πρόεδρος του συλλόγου της «τουρκικής» νεολαίας Κομοτηνής προτρέπει του Έλληνες μουσουλμάνους στο θρήσκευμα να εγγράφονται σε γυμνάσια και λύκεια της τουρκίας. Εάν η ανωτέρω είδηση δεν αποτελεί ατράνταχτη απόδειξη για την ολοένα εντεινόμενη προσπάθεια αφελληνισμού εκ μέρους της τουρκικής κυβερνήσεως τότε τί;

Θα ήταν περιττό να αναφέρουμε ότι από την πλευρά της ελληνικής κυβερνήσεως των αριστεριστών καμία κίνηση δεν πραγματοποιείται για να προστατευτούν οι Έλληνες νέοι αφενός από το δηλητήριο της τουρκικής προπαγάνδας και αφετέρου τα καίρια εθνικά μας συμφέροντα. Η άσκηση εθνικής εξωτερικής πολιτικής αποτελεί γνώρισμα και χαρακτηριστικό κυρίαρχου κράτους που σέβεται την Ιστορία του και τον Λαό του. Στα «πονηρά» χρόνια της παγκοσμιοποίησης  μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος –Χρυσή Αυγή μπορεί να εμπνεύσει τους Έλληνες και να καλλιεργήσει το έδαφος τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο ώστε να διαφυλαχθεί η εθνική μας ακεραιότητα και η εθνική μας ανεξαρτησία.

Φοίβος Μαργαρίτης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-tourkalades-alwnizoun-sth-thrakh-mas.-anuparkth-h-ellhnikh-kubernhsh#ixzz5cQcM6H5K

Exit mobile version