Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν έχουν να πληρώσουν οι Έλληνες τα τέλη κυκλοφορίας και οι φορομπήχτες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσαν παράταση πληρωμής

Δεν έχουν να πληρώσουν οι Έλληνες τα τέλη κυκλοφορίας και οι φορομπήχτες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσαν παράταση πληρωμής

Η πρωτοφανής στα χρονικά παράταση πληρωμής των υπέρμετρων τελών κυκλοφορίας έως το τέλος του μήνα καταδεικνύει την αδυναμία και δυσαρέσκεια των συμπολιτών μας για την άδικη και μη-ανταποδοτική φορολογία των οχημάτων, αλλά και μαρτυρά ότι η ΑΑΔΕ που έχει καταλάβει το Υπουργείο Οικονομικών, δηλαδή οι εισπράκτορες των διεθνών τοκογλύφων στην Ελλάδα, πρέπει να εισέπραξε ψίχουλα.

Ενώ στις 11 Ιανουαρίου 2019 έληξε η συνήθης ολιγοήμερη παράταση για την πληρωμή των υπέρμετρων τελών κυκλοφορίας, την αμέσως επόμενη μέρα ανακοινώθηκε από Υπουργείο Οικονομικών μια πρωτοφανής στα χρονικά πολύ μεγαλύτερη παράταση αυτής της πληρωμής έως το τέλος του μήνα.

Η επίσημη δικαιολογία των νεοφιλελευθέρων κομμουνιστών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που νέμονται αυτή την στιγμή την ρότα της οικονομίας στην Πατρίδα μας για την προφανώς ισχνή είσπραξη των τελών κυκλοφορίας ήταν η πρόσφατη κακοκαιρία.

Φυσικά με λίγη κριτική σκέψη ο πραγματικός λόγος της καθυστέρησης πληρωμής αυτού του αδικαιολόγητα υψηλού χαρατσιού είναι η αδυναμία και η δυσαρέσκεια των συμπολιτών μας για την άδικη, υπέρμετρη και μη-ανταποδοτική φορολογία των οχημάτων. Άλλωστε μέσα στις γιορτές κυκλοφορούσε ως μια πικρώς εύθυμη νότα το δίλημμα εάν θα αγοραστεί φαγητό ή εάν η οικογένεια θα φάει την απόδειξη από τα τέλη κυκλοφορίας.

Συμπερασματικά οι Έλληνες φορολογούμενοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι το “κόμμα της μεταπολίτευσης” τους έχει καταφανώς υπερφορολογήσει και εξαπατήσει. Συγκεκριμένα η υπερφορολόγηση υφίσταται επειδή τα τέλη κυκλοφορίας:

1. δεν είναι ανταποδοτικά, το ποσό που εισπράττεται πηγαίνει για τα υπερπλεονάσματα της πληρωμής των διεθνών τοκογλύφων και όχι σε δραστηριότητες που υποστηρίζουν την οδική κυκλοφορία

2. είναι καταφανώς άδικα, επειδή αρκετά αυτοκίνητα ειδικότερα με μεγάλο κυβισμό είχαν αγοραστεί με μικρότερα τέλη κυκλοφορίας, ενώ έπειτα έγινε σημαντική αύξηση και παράλληλη πρόσθεση φόρου πολυτελείας. Επιπροσθέτως σε αρκετές περιπτώσεις για τον ίδιο τύπο αυτοκινήτου υπάρχουν διαφορετικά τέλη ανάλογα με την ημερομηνία κυκλοφορίας.

3. είναι υπέρμετρα, για παράδειγμα μέσα σε μια δεκαετία και λιγότερο η εφορία της μεταπολίτευσης ζητάει από τον κάθε φορολογούμενο να της παραδώσει σε μετρητά την αξία του οχήματος του

Με τον φόβο της λαιμητόμου του προστίμου διπλής αξίας σίγουρα κάποιοι συμπολίτες μας θα σπεύσουν ως το τέλος του μήνα να πληρώσουν αυτή την αδίκως επιβαλλόμενη από το ανάλγητο μεταπολιτευτικό κράτος υψηλή φορολογία. Όμως δεν θα παύει το γεγονός ότι ένα σημαντικό μέρος της περιουσίας τους θα έχει δημευτεί, είτε ως πληρωμή έως το τέλος του μήνα, είτε μετέπειτα ως ληξιπρόθεσμη φορολογία, από τους εγχώριους εισπράκτορες των διεθνών τοκογλύφων.

Συμπερασματικά, η υπέρμετρη, άδικη και μη-ανταποδοτική φορολόγηση οχημάτων από τους νεοφιλελεύθερους κομμουνιστές του κλεπτοκρατικού τόξου μπορεί και να σταματήσει και να εξορθολογιστεί με μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/psichoula-tha-eiseprajan-oi-foromphchtes-suriza-anel-apo-ta-telh-kukloforia#ixzz5cQqT0LdD

Exit mobile version