Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Συνελήφθησαν λέει 3 αλλοδαποί από την Αλγερία που έκλεβαν τις τσάντες ανυποψίαστων επιβατών στον Σταθμό Λαρίσης. Τι περίεργο γεγονός! Να συλλαμβάνονται αλλοδαποί για εγκληματικές ενέργειες! Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως οι συγκεκριμένοι είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, καθώς είχαν συλληφθεί για τον ίδιο λόγο τουλάχιστον 3 με 4 φορές. Αλλά γιατί να τους κρατήσουν; Γιατί να είναι στην φυλακή; Δημοκρατία δεν έχουμε; Οι κλέφτες έξω πρέπει να είναι!

Σπύρος Ν.

Αύριο η συνάντηση Καμμένου-Τσίπρα όπου θα στρώσει το χαλί για την προδοσία της Μακεδονίας

Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις, απολύεται ο διευθυντής του ΣΚΑΪ και ακολουθούν απολύσεις και άλλων εργαζομένων και ξαφνικά ανακοινώνεται ότι έρχονται 55 νέες έκτακτες προσλήψεις στην Βουλή, οι οποίες αφορούν μεταξύ άλλων θέσεις διοικητικού προσωπικού και δημοσιογράφων. Γιατί αν έχεις υπηρετήσει το σύστημα, για έσενα υπάρχει μια θέση και δεν χρειάζεται να περιμένεις στις ουρές του ΟΑΕΔ, ούτε να σε πιάνει το άγχος πώς θα ζήσεις εσύ και η οικογένειά σου. Είναι εδώ τα πολιτικά σου φιλαράκια για να σε βολέψουν και τα κοροϊδα από πίσω, ο Ελληνικός λαός, να σε πληρώνει για να μπορείς να φοράς τα κουστούμια σου και να το παίζεις δημοκράτης και υπέρ της ελευθερίας του δικού ΣΟΥ λόγου.

Δημήτρης Π.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντά στον λαθροδήμαρχο Καμίνη: “Έτσι θα καθαρίσει η Αθήνα!” – ΒΙΝΤΕΟ

Η ψευτοδεξιά καλύτερα να μην μιλά για την επερχόμενη προδοσία της Μακεδονίας. Δεν ξεχνάμε ότι η προδοτική παράταξη του “εθνάρχη” άνοιξε τον δρόμο και για αυτήν την προδοσία. Ποιος αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Δημοκρατία της Μακεδονίας” και ποιος τους βάφτισε μετά ως “ΠΓΔΜ”; Ο Σαμαράς και ο Μητσοτάκης δεν ήταν; Ποιος είναι υπέρ την σύνθετης ονομασίας; Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι; Ποιον βλάκα προσπαθούν ακόμα να πείσουν ότι είναι “μακεδονομάχοι”; Και τέλος ποιος ως μελλοντικός πρωθυπουργός δεσμεύεται ότι θα σεβαστεί και δεν θα ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών; Κυριάκο τον λένε!

Ν.Β.

Κατά 284% αυξήθηκαν οι λαθρομεταναστευτικές ροές στον Έβρο το 2018 – Ως «λύση» προετοιμάζουν περισσότερους καταυλισμούς!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-13-ianouariou-2019#ixzz5cUBL2OCd

Exit mobile version