Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φαρμακοχέρης

Φαρμακοχέρης

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Όλα έγιναν τίμια, νόμιμα και με τις επιταγές της δημοκρατίας. Κανείς δεν παρανόμησε. Αυτό είναι σίγουρο. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει καμία παρανομία, στο ότι ο Φαρμακοχέρης, περπατάει ανάμεσά μας, στην πλατεία Συντάγματος, ημέρες εορτών.

Ο Φαρμακοχέρης, όπως ήταν το ψευδώνυμό του, υπεύθυνος για τις άνανδρες δολοφονίες των: Νίκου Μομφεράτου, Παναγιώτη Ρουσέτη, Δημήτρη Αγγελόπουλου, Αλ. Αθανασιάδη-Μποδοσάκη, Ουίλιαμ Νορντίν, Παύλου Μπακογιάννη, ΡόναλντΣτιούαρτ, Τσετίν Γιοργκού, Αθανάσιου Αξαρλιάν, Μιχάλη Βρανόπουλου, Ομέρ Σιπαχίογλου, Κώστα Περατικού, ΣτίβενΣόντερς, περπάτησε δίπλα μας στην εορταστική Αθήνα, σαν ένα μακάβριο στολίδι της πόλης, που της το χάρισε η αριστερή κυβέρνηση ΣυΡιζΑνΕλ. Ένα κόκκινο στολίδι, όχι από το χρώμα των ημερών, αλλά από το αίμα των θυμάτων του.

Η τοξική αύρα του δολοφόνου, άγγιξε εμάς και τα παιδιά μας. Αλλά ξαναλέω, έγινε με απόλυτη νομιμότητα. Και εδώ είναι το ζήτημα. Πώς φτάσαμε σε μια κοινωνία, που το νόμιμο, μπορεί ταυτόχρονα να είναι ανήθικο, προσβλητικό ή ακόμη και προκλητικό;

Πώς γίνεται το «δημοκρατικό τόξο» να σηκώνεται και να φεύγει από π.χ. τα τηλεοπτικά πάνελς ή από την αίθουσα του Κοινοβουλίου, όταν τον λόγο παίρνουν βουλευτές ή στελέχη της Χρυσής Αυγής, που χωρίς αποδείξεις, χωρίς στοιχεία, χωρίς φόβο και με πολύ-πολύ πάθος, κατηγορούνται συλλήβδην ως «μέλη της εγκληματικής οργάνωσης» για προπηλακισμούς και εκφοβισμούς αόρατων θυμάτων, αλλά το ίδιο το «δημοκρατικό τόξο» να μην έχει κανένα πρόβλημα, όταν ένας αμετανόητος, καταδικασμένος δολοφόνος, 13 ανθρώπων και υπεύθυνος για τον τραυματισμό άλλων 5-6, παίρνει αδειούλες αναψυχής; Και όχι μόνο αυτό, αλλά αρχίζει σιγά-σιγά να εξυψώνεται, σε κάποια «ηρωική» πολιτική μορφή; Δεν θα είναι βέβαια, η πρώτη φορά που η αριστερά θα ονομάσει ήρωα, κάποιον στυγνό δολοφόνο…

Πώς γίνεται αυτοί που είναι τόσο ευαίσθητοι, στην ύψωση του δεξιού χεριού σε χαιρετισμό, να είναι τόσο αναίσθητοι στην ύψωση του οπλισμένου αριστερού χεριού σε δολοφονίες; Βεβαίως και εγκαλούμε κυρίως την κυβέρνηση, για τέτοιες αμετροέπειες. Αλλά δεν είναι μόνο οι νέο-μπολσεβίκοι της κυβέρνησης υπεύθυνοι.

Μην ξεχνάτε ποτέ, πως αυτή η σκληρή κομμουνιστική κυβέρνηση, που προωθεί διεθνισμό, εποικισμό, διαστροφές, ναρκωτικά, αντιλαϊκά οικονομικά μέτρα, ενδίδει στην αρπαγή της ιστορίας, φλερτάρει με την απώλεια εθνικής κυριαρχίας, επιτίθεται στην Ορθοδοξία και στην γλώσσα, αυτή η κυβέρνηση, δεν θα υπήρχε αν δεν την στήριζαν, οι για δεκαετίες ολόκληρες, Νεοδημοκράτες και όψιμοι «ακροδεξιοί» των ΑνΕλ.

Πρέπει να καταλάβουμε, ότι υπάρχει εγκληματική συμμορία! Και είναι η παρέα αυτή, των υποκριτών και αλληλοπροστατευόμενων ομοτράπεζων εδώ και 43 χρόνια, στην ρεμούλα, στην μάσα και στο γλείψιμο ξένων συμφερόντων.

Ευτυχώς η επιλογή μας είναι απλή και εύκολη: Χρυσή Αυγή, να ξεβρωμίσει ο τόπος!!!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/farmakocherhs#ixzz5cUBjyLzj

Exit mobile version