Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Καμμένος «φεύγει», η προδοσία της Μακεδονίας συνεχίζεται!

Ο Καμμένος «φεύγει», η προδοσία της Μακεδονίας συνεχίζεται!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος και προσυμφωνημένου «διαζυγίου»

Το είχαμε γράψει μήνες πριν ότι ο Καμμένος και ο Τσίπρας θα στήνανε μία κακόγουστη θεατρική παράσταση για την διάσωση του πρώτου. Όπως συγκεκριμένα είχαμε γράψει ήδη από τον Αύγουστο του 2018«δεν αποκλείεται, βεβαίως, ο Καμμένος λίγες μέρες πριν προκηρύξει τις εκλογές ο Τσίπρας να παίξει θέατρο ότι «ρίχνει την κυβέρνηση για την Μακεδονία». Βολεύει, άλλωστε, η ημερομηνία που θα έρθει η συμφωνία προς κύρωση στην Βουλή για κάτι τέτοιο.».

Έτσι, σήμερα, αυτό που διαφαινόταν εδώ και μήνες έγινε πραγματικότητα, αφού ύστερα από σύντομη συνάντηση μεταξύ του Τσίπρα και του Καμμένου, ο δεύτερος δήλωσε:

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση. Ήταν μια συνεργασία επί 4 ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης ανάμεσα σε δυο κόμματα από διαφορετικούς χώρους. Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, οπότε ο στόχος επετεύχθη. Το θέμα της Μακεδονίας, του ονόματος για το οποίο έπεσαν χιλιάδες, δεν μου επιτρέπεται να μη θυσιάσω αυτή την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα ότι για εμένα για λόγο εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση»

Η υποκρισία του Καμμένου είναι προφανής: Θα μπορούσε να έχει ρίξει την κυβέρνηση μήνες τώρα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην επίτευξη της συμφωνίας. Επιλέγει να «αποχωρήσει» τώρα από την κυβέρνηση, έχοντας την ασφάλεια ότι η συμφωνία έχει ήδη επικυρωθεί στα Σκόπια. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως τόσο καιρό ο Ζάεφ φρόντιζε να διαβεβαιώνει τους βουλευτές του Κοινοβουλίου του περί της στάσεως του Καμμένου, αλλιώς σίγουρα δεν θα έβρισκε τους ψήφους από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Το δεύτερο σημείο της υποκρισίας του Καμμένου, βεβαίως, εδράζεται και πάλι στον χρόνο της αποχωρήσεως, αφού αυτή γίνεται λίγους μήνες πριν την έτσι κι αλλιώς λήξη της κυβερνητικής θητείας, όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει. Ο χρόνος της αποχωρήσεως, μάλιστα, έδωσε τον απαιτούμενο χρόνο στον Τσίπρα, προκειμένου να βρει ποιος θα κάνει το «ρεπό» του Καμμένου και να έχει ήδη εξασφαλίσει τους 151 βουλευτές για την υπερψήφιση της προδοτικής αυτής συμφωνίας, με αρκετούς βουλευτές των ΑΝΕΛ να περιλαμβάνονται σε αυτή την μέτρηση!

Προς το παρόν ο Καμμένος δεν έχει διευκρινίσει την θέση του περί της εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, αυτά θα γίνουν σε λίγη ώρα με την συνέντευξη τύπου του, όμως σε κάθε περίπτωση είναι βέβαιο πως θα καταγραφεί στην ιστορία ως ένας από τους πρόθυμους συνεργάτες του Τσίπρα στην προδοσία της Μακεδονίας.

Ο Αγώνας για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία συνεχίζεται εντός και εκτός Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-kammenos-feugei-h-prodosia-ths-makedonias-sunechizetai#ixzz5cUDa38Tx

Exit mobile version