Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Οι συμμορίτες κομμουνιστές, που αντί για αμπέχονα φορούν κοστούμια, χαρίζουν την Μακεδονία στους κομιτατζήδες, τους απόγονους των βουλγάρων! Και ενώ η Βουλγαρία στην ουσία λέει όχι στην συμφωνία των Πρεσπών και δεν αναγνωρίζει ύπαρξη “μακεδονικού” έθνους και γλώσσας, οι εδώ ανθέλληνες υπογράφουν φαρδιά πλατιά επαίσχυντες συμφωνίες. Υπογράφουν χωρίς να τους έχει εξουσιοδοτήσει ο Ελληνικός λαός να το κάνουν και άρα είναι άκυρη. Έτσι τους είπαν τα “αφεντικά” τους και έτσι παράνομα έκαναν, ξεχνούν όμως ότι εμείς είμαστε τα πραγματικά αφεντικά τους και εμείς θα ορίσουμε την μοίρα τους. Δεν θα τους ξεχάσουμε να είναι σίγουροι.

Μ.Τ.

Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας: “Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ” Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, Πολυχώρος Εκδηλώσεων, 19:00

Ψάχνουν υπερκομματικούς προδότες οι συριζαίοι για να μπορέσουν να περάσουν την προδοσία της Μακεδονίας μας. Αν τυχόν δεν περάσει θα πρέπει να απολογηθούν στους γερμανούς, στους αμερικάνους και στους λοιπούς που τους κινούν τα νήματα. Παζάρια, δημοπρασίες και υποσχέσεις πίσω στο παρασκήνιο για να βγουν στην σκηνή μετά να δώσουν την παράσταση του “κάναμε ότι μπορούσαμε” και να εισπράξουν το χειροκρότημα του κοινού και των ιδιοκτητών του θιάσου. Δεν τα έχουν υπολογίσει καλά, το χειροκρότημα μας τελείωσε. Θα θερίσουν ότι έχουν σπείρει οι προδότες. Δεν θα τους γλιτώσει τίποτα.

Ηλίας Β.

Ο Καμμένος «φεύγει», η προδοσία της Μακεδονίας συνεχίζεται!

Οι λιγούρηδες πολιτικοί ήπιαν, έφαγαν, έκλεψαν, και ξεπούλησαν τα πάντα. Έχουν καταφέρει και το πολίτευμα το έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους, μια παρωδία. Κυβέρνηση που παίρνει έτοιμα νομοσχέδια στα γερμανικά και τα αγγλικά και τα φέρνει προς ψήφιση, βουλευτές μαριονέτες, ελεγχόμενοι από τα χρεωκοπημένα κόμματά τους που χρωστούν δεκάδες εκατομμύρια στις τράπεζες, δικαστές που έχουν γλύψει κατουρημένες ποδιές (και όχι μόνο) για να πάρουν τις υψηλές τους θέσεις και χρωστούν εκατοντάδες “χάρες” και ένας πρόεδρος της “Δημοκρατίας” άβουλος και διακοσμητικός. Για ποίο πολίτευμα μας μιλούν, για ποία δημοκρατία και για ποία ισονομία και ισοπολιτεία; Είναι σάπιοι μέχρι το κόκκαλο, μια πραγματική εγκληματική συμμορία που αφού χρεωκόπησε την χώρα και την υποθήκευσε για τα επόμενα 100 και πλέον χρόνια, τώρα υπογράφουν την διάλυση της αναγνωρίζοντας μακεδονική γλώσσα και εθνότητα στους σκοπιανούς που δεν έχουν ούτε στρατό! Παραδίνουν την χώρα στους “πουθενάδες” χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά! Αυτό είναι εσχάτη προδοσία! Δεν θα τους περάσει!

Ανώνυμος

Φαρμακοχέρης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-14-ianouariou-2019#ixzz5cWxUA3zN

Exit mobile version