Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Προτεκτοράτο

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας

Η διήμερη επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην Αθήνα και τα παρελκόμενα αυτής, δύνανται να σβήσουν δια παντός οποιαδήποτε επιφύλαξη ή αμφιβολία υπήρχε στις τάξεις της ελληνικής κοινής γνώμης αναφορικά με το ουσιώδες ερώτημα «ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο».

Ασφυκτικός αστυνομικός κλοιός και έκτακτα μέτρα, απαγόρευση συγκεντρώσεων σχεδόν σε ολόκληρο το κέντρο της πρωτεύουσας ακόμη και αναστολή δρομολογίων του μετρό από και προς το αεροδρόμιο (!), συνθέτουν την άθλια, αισχρή και κατάπτυστη εικόνα ενός κράτους-Μπανανία του οποίου η κυβέρνηση έχει το θράσος να χαρακτηρίζει «ελεύθερο και κυρίαρχο». Ελευθερία και κυριαρχία βεβαίως -όπως με στόμφο διακηρύσσει η κυβέρνηση των αχυρανθρώπων από τις 21 Αυγούστου 2018 κι εντεύθεν, οπότε και υποτίθεται πως ανακτήσαμε τον έλεγχο μετά την πολυδιαφημισμένη «έξοδο» από τα Μνημόνια- οι οποίες τυγχάνουν αξίας και σημασίας ίσης με τις περίφημες μακέτες δημοσίων έργων επί εποχής κλεφτοΠΑΣΟΚ και Σημίτη. Ευτυχώς δηλαδή που η κυβέρνηση της αριστεράς και του Καμμένου επιτρέπει στους Έλληνες να αναπνέουν όσο η αυτού εξοχότης κυρία Μέρκελ θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της αποικίας της.

Η πλειοψηφία των εργολάβων της ενημέρωσης από την πλευρά της, σιωπά εκκωφαντικά εμπρός στην θλιβερή αυτή επίδειξη ραγιαδισμού, την οποία για να μην είμαστε άδικοι, αποδέχτηκε αναντίρρητα και η αξιωματική αντιπολίτευση και φυσικά τα μορφώματα του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου. Για να θολώσουν δε τα νερά, παραθέτουν τις γεμάτες σοφία αναλύσεις τους για την μεταβολή των σχέσεων Μέρκελ-Τσίπρα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Κανείς όμως δεν τολμά να θίξει μια πραγματικότητα η οποία αποτελεί και τη βάση επί της οποίας οικοδομήθηκε αυτή η σχέση. Και η βάση αυτή δεν είναι άλλη από τις πολιτικές και ιδεολογικές καταβολές της καγκελαρίου και του πρωθυπουργού, είναι ο κομμουνισμός.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Άγκελα Μέρκελ, η διαρκώς προβαλλόμενη στα ελληνόφωνα μέσα μαζικής εξαπάτησης κατά τη διάρκεια της μνημονιακής εποχής ως «ναζί», υπήρξε υψηλόβαθμο και σημαίνον στέλεχος της κομμουνιστικής νεολαίας της Ανατολικής Γερμανίας. Η πολιτική της πορεία σε τίποτα δεν διαφέρει από εκείνη των εν Ελλάδι μπολσεβίκων που έκαναν κατά την εφηβεία τους 342 κόκκινες επαναστάσεις έως ότου ο αγώνας τους δικαιωθεί μέσω του διορισμού στο δημόσιο και μεταλλαχθούν στο είδος «μετακομμουνιστικού καπιταλιστή», το οποίο βρίσκεται σήμερα εν αφθονία σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με απλά λόγια, τα συντρόφια ξανάσμιξαν.

Εκεί ακριβώς βρίσκεται και η αιτία του πρόδηλου θαυμασμού των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ και δη του πρωθυπουργού προς την Μέρκελ. Κι εκείνη το απολαμβάνει ξαναπαίζοντας τον παιδικό της ρόλο του κομματικού καθοδηγητή έναντι των αναδυόμενων φυντανιών της μπολσεβίκικης πανούκλας.

Δυστυχώς για τους -πάλαι ποτέ προλετάριους όλου του κόσμου- Άγγελα και Αλέξη, η σοβιετική πατρίδα την οποία ορκίστηκαν να υπερασπιστούν δεν υπάρχει πια. Τη θέση του άλλοτε πανίσχυρου τερατουργήματος που άφησε εκατομμύρια νεκρούς και συντρίμμια από όπου πέρασε, έλαβε το καπιταλιστικό έκτρωμα των Βρυξελλών, η Τυραννία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κι αν για τους φιλελεύθερους της διεθνιστικής ψοφοδεξιάς η Ε.Ε. αποτελεί το κάστρο της ιδεολογικής τους θεώρησης και πίστης μια φορά, για τους απόβλητους της Σοβιετίας ισχύει πλέον στο δεκαπλάσιο. Διότι ενδόμυχα γνωρίζουν και πια το δηλώνουν μεγαλοφώνως προς όλες τις κατευθύνσεις, πως εάν το κάστρο τούτο πέσει τότε οι Σημαίες των Πατρίδων και των Λαών της Ευρώπης, τα Λάβαρα του Εθνικισμού θα κυματίσουν ξανά και πίσω τους θα στοιχηθούν εκατομμύρια Ευρωπαίων που βιώνουν εδώ και μερικά χρόνια το πρόγραμμα του αμείλικτου, συστηματικού τους αφανισμού.

Συνέχιση των μνημονιακών μεταρρυθμίσεων συνοδευόμενων με ανέξοδα συγχαρητήρια για τις μέχρι τώρα γενναίες προσπάθειες και θυσίες, ευχαριστήρια για την στάση του προτεκτοράτου στην προσφυγική κρίση, ανάγκη επικύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών για να επέλθει η ειρήνη και συνεργασία στα Βαλκάνια είναι το μενού της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα. Το κερασάκι όμως είναι η κοινή βούληση της «γερμανικής» και της «ελληνικής» πολιτικής ηγεσίας να στηρίξουν το υπό κατάρρευση σφαγείο των Βρυξελλών ενάντια στην απειλή του Εθνικισμού, στην Ελλάδα, στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη. Το πεπρωμένο εντούτοις, φυγείν αδύνατο: τα συντρόφια Μέρκελ και Τσίπρας θα ξαναζήσουν την κατάρρευση της Σοβιετίας ιδωμένη από την αντίστροφη!

Δημοσιεύθηκε στην Εθνική εφημερίδα Εμπρός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-protektorato#ixzz5cZuPQmtR

Exit mobile version