Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μεγάλο κόλπο των Τσίπρα-Καμμένου

Μπορεί από χθες ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Καμμένος να φόρεσε τη στολή του… Μακεδονομάχου και του… Γραμμομάχου, που θα κατατροπώσει τους κομμουνιστάς, αλλά η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο!

Ιδού το μεγάλο κόλπο των δύο πολιτικών απατεώνων:

Όπως προέκυψε από την συνέντευξη Καμμένου, τρεις βουλευτές των ψεκασμένων δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης (Καμμένος, Κόλλια-Τσαρουχά και Κατσίκης), ενώ τέσσερις θα δώσουν, κρατώντας στην εξουσία την κυβέρνηση, για να ολοκληρώσει την προδοσία της Μακεδονίας μας (Παπαχριστόπουλος, Ζουράρις, Κουντουρά και Κόκκαλης).

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Καμμένος, δεν θα θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας για τους Παπαχριστόπουλο και Ζουράρι, αλλά «θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ εκείνοι που δεν θα παραιτηθούν από την κυβέρνηση και θα ψηφίσουν ναι στην παροχή εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

Δηλαδή, θα διαγραφούν από τους ψεκασμένους οι Κόκκαλης και Κουντουρά (ήδη διαγράφησαν σήμερα!), αλλά θα παραμείνουν οι Ζουράρις και Παπαχριστόπουλος! Με τον τρόπο αυτό και η κυβέρνηση Τσίπρα παραμένει στην εξουσία για να…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version