Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Η Χρυσή Αύυγή σε ολες τις εκλογες του 2019 θα ειναι τριτη με ποσοστα ανω του 10%. Αυτή είναι η απαρχή της πορείας της Χρυσής Αυγής προς την εξουσία. Θα είμαστε παρών σε όλες τις εκλογικές μάχες. Στην Ευρωβουλή θα στείλουμε τους Έλληνες πατριώτες της Χρυσής Αυγής και όχι Βουλγάρες καθαρίστριες και έμμισθους κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους. ΑΝΕΛ ίσον ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ, Ενωση Κεντρωων ίσον ΠΑΣΟΚ.Το Εθνικιστικό ποτάμι δεν μπορεί να γυρίσει πίσω, η Ελλάς θα νικήσει. Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω η Νίκη!

Μαρινα Π.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η κυβέρνηση «Φρανκενστάιν» πρέπει να πέσει – ΒΙΝΤΕΟ

Αποχώρησε ο Καμμένος από την καρέκλα του και “κάτι τρέχει στα γύφτικα” που έλεγαν και οι παλιοί. Αντί να ρίξει την κυβέρνηση τότε που υπέγραφαν στις Πρέσπες την προδοτική συμφωνία με τους σκοπιανούς, κάθεται τώρα και μας πουλάει φούμαρα για να σώσει το πολιτικό του τομάρι. Δεν θα βρει στην κάλπη ούτε την δικιά του. Ας μην βρίζει τα λαμόγια του που επέλεξαν τις υπουργικές καρέκλες τους αντ’ αυτού. Συμφωνημένα και μιλημένα όλα για να περάσει αυτή η προδοσία, εστώ και οριακά και με μαξιλάρι έκτακτης ανάγκης το ΚΚΕ που πάντα είναι πρόθυμο να “αποχωρήσει” για να τους διευκολύνει. Εναντίον όλων αυτών και υπέρ της Ελλάδος μόνο η Χρυσή Αυγή! Χρυσή αυγή λοιπόν για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Μαρία Σ.

Τσίπρας: Υπό την καθοδήγηση της Χρυσής Αυγής οι αντιδράσεις για την Συμφωνία των Πρεσπών!

Ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος ήρθε στην πόλη μας χθες, στο Άργος και οι παρακρατικοί συμμορίτες έστησαν για άλλη μια φορά “αντισυγκέντρωση” με τις πλάτες της ΕΛ.ΑΣ.. Αυτή είναι η δημοκρατία τους και ο πολιτικός πολιτισμός τους που τόσα χρόνια μας πρήζουν τα συκώτια. Πολιτικός πολιτισμός λοιπόν μόνο αν και εφόσον συμφωνείς ή συμπράττεις μαζί τους. Αν όμως διαφωνείς φέρνουν τους ροπαλοφόρους τους και τους προστατεύουν με την αστυνομία που εμείς πληρώνουμε! Αν αυτό είναι κράτος ευρωπαϊκό εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη. Την επόμενη φορά που θα αναρωτηθούν γιατί έχει άνοδο η Χρυσή Αυγή ας κοιτάξουν λίγο τα μούτρα τους και αυτά που κάνουν και θα βρουν την απάντηση.

Ιωάννα, Άργος

Λύσσαξε η κομμούνα για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στα Θεοφάνεια στο Δήμο Περιστερίου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-15-ianouariou-2019#ixzz5cfOyhLeF

Exit mobile version