Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοκρατία placebo;

Δημοκρατία placebo;

Τον Απρίλιο του 1936, μετά τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, η βουλή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Μεταξά με 241 ψήφους υπέρ, 16 κατά και 4 αποχές. Κατά ψήφισαν οι βουλευτές του ΚΚΕ και ο Γεώργιος Παπανδρέου.

Σήμερα, ογδόντα δύο χρόνια αργότερα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα κυβερνήσει την Ελλάδα, με 151 ψήφους εμπιστοσύνης. Και εν συνεχεία, θα παραδώσει την Μακεδονία στα συμφέροντα των ΝΑΤΟικών, πάλι με την πλασματική πλειοψηφία 151 ψήφων.

Η ιστορία μπορεί εύκολα να παραχαράζεται ή και να διαστρέφεται. Επειδή όμως δεν είναι γραμμική –κατά τους κομμουνιστές- αλλά είναι κυκλική –κατά τους Εθνικιστές- κάνοντας κύκλους, έχει την «ενοχλητική» συνήθεια να μην μένει κακογραμμένη για πολύ, αλλά να αποκαλύπτει την αλήθεια και το ψέμα.

Υποτίθεται ότι ο Κυβερνήτης Μεταξάς ήταν «κακός». Ήταν «δικτάτωρ». Υποτίθεται ότι αυτοί οι νέο-μπολσεβίκοι είναι «καλοί». Είναι «δημοκράτες». Τι μας αποκαλύπτει όμως η ιστορία;

Μας αποκαλύπτει, ότι ο Κυβερνήτης Μεταξάς ήταν πολύ δημοκρατικότερα στα ηνία του κράτους, από ότι είναι αυτοί σήμερα. Εκείνος εξασφάλισε την πλειοψηφία 241 βουλευτών, την στιγμή που οι σημερινοί «δημοκράτες» θα κυβερνήσουν με 151 βουλευτές, οριακά δηλαδή και ασθμαίνοντας. Μιλάνε με μεγάλα λόγια για την δημοκρατία αλλά …. επιβάλλουν στον Λαό μια πολύ εύθραυστη και ισχνή μορφή της.

Οι υποκριτές αποκαλούν φασίστα και δικτάτορα τον Μεταξά, που έστησε κάθε κρατική δομή  και κράτησε την χώρα όρθια στην δύνη του Β’ ΠΠ, αρνούμενος να παραχωρήσει ούτε μια σπιθαμή της Ελληνικής Γης και την ίδια ώρα αποκαλούν τους εαυτούς τους «δημοκράτες», όταν διαλύουν κάθε κρατική δομή και παραχωρούν την Μακεδονία.

Όπως λοιπόν η ιστορία κάνει ογδόντα δύο χρόνια μετά, έναν αμείλικτο κύκλο και τους ξεμπροστιάζει, για την πολιτική ανικανότητά τους, την κομμουνιστική ιδεοληψία τους και την ξενόδουλη πολιτική τους, μπορούν να είναι απόλυτα σίγουροι, ότι θα κάνει άλλον έναν σκληρό και αμείλικτο κύκλο και θα τους καταχωρήσει στις τάξεις των προδοτών, αντιλαϊκών  ολιγαρχών.

Όσα όμως placebo χάπια δημοκρατίας ταΐσουν τον Λαό, όσα ψέματα κι όσες παρόλες κι αν γεμίσουν τον τηλεοπτικό αέρα, είναι και θα παραμείνουν αεριτζήδες και ελάχιστοι, εμπρός στην ιστορική αναγκαιότητα και την πολιτική στιγμή.

Ευτυχώς για τον Ελληνικό Λαό, υπάρχει σήμερα καταφύγιο και λύση.

Είναι η ορθή  και κυματίζουσα Σημαία των Εθνικιστών, που δεν πρόκειται ποτέ να υποσταλεί σε πείσμα κάθε μισέλληνα.

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος !

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmokratia-placebo#ixzz5cfQFW4xC

Exit mobile version