Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρώτη σε αιτήματα ασύλου «προσφύγων» στην Ευρώπη η Ελλάδα!

Πρώτη σε αιτήματα ασύλου «προσφύγων» στην Ευρώπη η Ελλάδα!

Ολοένα και περισσότερο πέφτει το βάρος της λαθρομετανάστευσης εναντίον της Χώρας μας, η οποία φαίνεται ότι είναι προορισμένη να μετατραπεί σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών. Στην «Καθημερινή», υπό τον τίτλο «Το προσφυγικό “βάρος” της Ελλάδας», και υπότιτλο «Δέχεται τα περισσότερα αιτήματα ασύλου στην Ε.Ε. σε σχέση με τον πληθυσμό της», διαβάζουμε, ανάμεσα σ’ άλλα, τα εξής:

«Σταθερά στην πρώτη θέση ανάμεσα στα κράτη- μέλη -αναλογικά με τα πληθυσμιακά μεγέθη- στην υποδοχή και επεξεργασία αιτημάτων ασύλου βρίσκεται η Ελλάδα, η οποία αντίστοιχα επωμίζεται και το βάρος φιλοξενίας και ένταξης(;) όσων ανακηρυχθούν πρόσφυγες, δηλαδή της πλειονότητας των αιτούντων».

Όταν μια κυβέρνηση, αλλά και ένα ευρύτερο πολιτικό σύστημα συνολικά, δέχεται άμεσα ή έμμεσα την παραβίαση των συνόρων από ανθρώπους που τα περνούν παράνομα, όταν επίσημα κυβερνητικά-κρατικά χείλη δηλώνουν ότι όλοι όσοι εισέρχονται λαθραία στην Ελλάδα θα πρέπει να παραμένουν εσαεί και να εντάσσονται στην Ελληνική κοινωνία, ας μην ακούγεται καθόλου παράξενο το ότι η Χώρα μας έχει αυτού του είδους την «πρωτιά».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwth-se-aithmata-asulou-prosfugwn-sthn-ee-h-ellada#ixzz5cgSdNbiH

Exit mobile version