Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρήστος Χατζησάββας: Μόνο η Χρυσή Αυγή θα καταργήσει την συμφωνία των Πρεσπών! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Βουλευτής Κιλκίς της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Χατζησάββας επιτέθηκε με σφοδρότητα συλλήβδην στο “συνταγματικό τόξο” για την επερχόμενη επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Αρχικά χαρακτήρισε το “διαζύγιο” Τσίπρα – Καμμένου ως ένα επικοινωνιακό σόου, ενώ και για την ΝΔ επισήμανε ότι τρέμει την μη επικύρωση της συμφωνίας από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως έχει ιδεολογική συνέπεια στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, ο οποίος αγνοεί προκλητικά το αίμα των χιλιάδων ηρώων και την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Τόνισε ακόμη πως οι εγχώριοι οπαδοί του αλυτρωτισμού των Σκοπίων (Ουράνιο Τόξο, Νόβα Ζόρα, Ίλιντεν, SNOF) έχουν ήδη ξεκινήσει να εκμεταλλεύονται και να διεκδικούν με βάση την συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Συναγωνιστής Χατζησάββας κατέληξε πως ο Ελληνικός Λαός έχει εναποθέσει τις ελπίδες του ΜΟΝΟ στην Χρυσή Αυγή για την κατάργηση της επαίσχυντης και προδοτικής συμφωνίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-chatzhsabbas-mono-h-chrush-augh-tha-katarghsei-thn-sumfwnia-twn-pr#ixzz5ciSaWNFp

Exit mobile version