Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Μας έπεισε ο Καμμένος ότι παραιτήθηκε, μας έπεισε επίσης και με τα λεγόμενά του ότι δήθεν είναι υπέρμαχος των Εθνικών θεμάτων. Πατριδόκαπηλος είναι, γιατί αφού ξεκαθάρισε το τοπίο ότι ο Τσίπρας έχει τους 151 που χρειάζεται, τότε αποχώρησε. Και αποχώρησε όχι γιατί κόπτεται για την Μακεδονία, αλλά για την καρέκλα του, και ας ισχυρίζεται το αντίθετο. Γιατί, ο Πάνος ξέρει πως τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων δεν τον έβαζαν στην βουλή,και προκειμένου να εξασφαλίσει το οριακό ποσοστό εισόδου του στις επόμενες εκλογές παραιτήθηκε. Να τον πληροφορήσουμε, πως τον έχουμε καταλάβει και πλέον οι Έλληνες πατριώτες δεν ψηφίζουν αναχώματα! Καμία ψήφος Έλληνα δεν θα πάει στον Καμμένο, η μόνη πατριωτική δύναμη ήταν, είναι και θα είναι η Χρυσή Αυγή.

Γιάννης Κ.

Πρώτη σε αιτήματα ασύλου «προσφύγων» στην Ευρώπη η Ελλάδα!

Ωραίος ο Κούλης,… Σου λέει αν δεν κυρωθεί η Συμφωνία θα επαναδιαπραγματευτούμε από την αρχή. Εγώ να ρωτήσω όπως το 1991 Κούλη; Ο ίδιος ο πατέρας σου από το βήμα της βουλής έλεγε ότι στο ΥΠΕΞ αναφέρατε τα Σκόπια ως “Σλαβομακεδονία”, το “Μ” στο ΠΓΔΜ τι είναι ρε Κούλη; Δεν είναι Μακεδονία; Ο Σαμαράς δεν δέχτηκε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια στην ΕΟΚ; Μας το παίζεις και εθνοσωτήρας και συ και ότι δήθεν νοιάζεσαι για την Μακεδονία. Είσαι ίδιος με όλους τους άλλους. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να δεις την ΝΔ να μπαίνει οριακά στην Βουλή, εύχομαι σ΄ αυτές τις εκλογές πρώτο κόμμα να είναι η Χρυσή Αυγή, γιατί αρκετά σας ανεχτήκαμε όλους!

Νικολέτα

Χρήστος Παππάς: Προσχηματική Αντιπολίτευση – Ουσιαστικά η ΝΔ στηρίζει την κυβέρνηση! ΒΙΝΤΕΟ

Τόσο αιχμηρή ανακοίνωση δεν έχει βγάλει ποτέ το ΥΠΕΞ, όπως αυτή κατά της Ρωσίας, όπου εν ολίγοις κατηγορεί την Ρωσία ότι παρεμβαίνει στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας, επειδή κατηγορεί τις κυβερνήσεις των Σκοπίων και της Ελλάδας για την Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν έβγαλε ούτε για τον Ερντογάν, ο οποίος ανενόχλητος κάνει τις τουρκοφιέστες του σε ελληνικό έδαφος, όχι ο Ερντογάν δεν παρεμβαίνει με τις προκλήσεις του στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας, είναι… απελευθερωτής για τους αριστερούς της ανεξάρτητης Θράκης που ονειρεύονται. Ούτε για τις δηλώσεις Ράμα για τους Έλληνες αλλά και για τον Βορειοηπειρώτη αδερφό μας Κωνσταντίνο Κατσίφα. Τους πείραξε η ανακοίνωση της Μόσχας, η οποία αναφέρει την εκρηκτική κατάσταση στα Βαλκάνια, για την οποία είναι υπόλογη η σημερινή κυβέρνηση των ανθελλήνων με τις υπογραφές και τις επικλήσεις της μπροστά στις πιο ακραίες και ανθελληνικές κυβερνήσεις των Βαλκανίων.

Π.Σ.

Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1: Θα σεβαστώ την Συμφωνία των Πρεσπών! Ακόμα και αυτοδύναμος θα συνεργαστώ με το ΠαΣοΚ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-16-ianouariou-2019#ixzz5ckioQW7u

Exit mobile version