Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παροχές… “ανθρωπισμού”

Παροχές... “ανθρωπισμού”

Στο τέλος της χρονιάς που πέρασε, (ίσως υπό την ….. κατακλυσμική επιρροή του «πνεύματος των Χριστουγέννων» που εποχιακά επικρατεί στην Γηραιά ήπειρο), η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε «καλόκαρδα» να διαθέσει «απλόχερα» στην Ελλάδα, στην Ιταλία, στην Κύπρο και …. στην Κροατία πρόσθετη βοήθεια 305 εκατομμυρίων ευρώ, ως επί πλέον παροχή για την διαχείριση εκτάκτων αναγκών!

Καθώς φαίνεται στις Βρυξέλλες λειτούργησε με ιδιαίτερη δραστικότητα η έλλειψη συνοριακής ασφάλειας σε χώρες που πλήττονται (άμεσα ή έμμεσα) από τα κύματα των «παράτυπων μεταναστών»

Μάλιστα με ένα …. μελίρρυτο δελτίο τύπου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εδήλωσε : «Η Επιτροπή χορηγεί 6,8 εκατομμύρια ευρώ στην Κροατία για να συμβάλλει στην ενίσχυση της συνοριακής διαχείρισης στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, με πλήρη σεβασμό των κανόνων της ΕΕ».

«Χορηγεί!» σαν να λέμε : «Εδώ είμαστε! Κοιτάξτε μας, είμαστε τόσο υπεύθυνοι, καλοπροαίρετοι και ανθρωπιστές!» Χορηγεί η Επιτροπή, ωσάν τα χρήματα που διαθέτει να παράγονται από την ίδια. Στο πνεύμα αυτής ελεήμονος διαθέσεως των ευρω-γραφειοκρατών, στην Κροατία … «Η χρηματοδότηση θα συμβάλλει στην ενίσχυση της ικανότητας επιτήρησης των συνόρων και επιβολής του νόμου, καλύπτοντας το λειτουργικό κόστος 10 συνοριακών αστυνομικών σταθμών, μέσω της παροχής των ημερησίων αποζημιώσεων, της υπερωριακής αποζημίωσης και του εξοπλισμού. Θα δημιουργηθεί ένας μηχανισμός παρακολούθησης για να εξασφαλιστεί ότι, όλα τα μέτρα που εφαρμόζονται στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ θα είναι ανάλογα και θα τηρούν πλήρως τα θεμελιώδη δικαιώματα και τους νόμους της ΕΕ για το άσυλο ».

Μεγαλόστομες, ανεύθυνες, εύπεπτες κι εντυπωσιακές γενικολογίες, κατάλληλες για να βοηθήσουν στην αποδυνάμωση του φόβου των πολιτικών …. αμνοεριφίων.

Στο εν λόγω περισπούδαστο δελτίο τύπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε : «Η τωρινή χορηγία φέρει την συνολική χρηματοδότηση έκτακτης ανάγκης που χορηγήθηκε από την Επιτροπή στην Κροατία για την μετανάστευση και την διαχείριση των συνόρων σε σχεδόν 23,2 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το αποκορύφωμα στα 108 εκατομμύρια ευρώ που διατέθηκαν στην Κροατία στο πλαίσιο των εθνικών προγραμμάτων της, του “Ταμείου για το Άσυλο Μετανάστευσης και Ενσωμάτωσης” και του “Ταμείου Εσωτερικής Ασφαλείας”, στην περίοδο 2014-2020».

Η χρήση λέξεων τέτοιου τύπου όπως: «χορηγώ», «χορηγία», «αποκορύφωμα», «διαθέτω» είναι ευεργεσίας σημαντικές. Είναι πράγματι αηδιαστικό πώς αυτοί οι γραφειοκράτες επιδιώκουν να χαϊδέψουν τα αυτιά των αφελών και μωρόπιστων λοβοτομημένων Ευρωπαίων, αποφασίζοντας για εμάς δίχως εμάς.

Η συνολική χρηματοδότηση με τα κοινοτικά χρήματα (δηλαδή με χρήματα που απορρέουν από την εισφορά του Λαού μας και των άλλων Ευρωπαίων) θα στηρίξει τις προσπάθειες για την αύξηση της ικανότητας υποδοχής, την προστασία των θυμάτων «εμπορίας ανθρώπων» και την ενίσχυση της ικανότητας διαχείρισης και επιτήρησης των συνόρων… Σε αυτήν την πανήγυρη «ανθρωπιάς και μεγαλοσύνης» και η Ελλάδα μας λαμβάνει 289 εκατομμύρια ευρώ για τους ακόλουθους σκοπούς: Ενοικιαζόμενα καταλύματα και επιδόματα προσφύγων και «μεταναστών» (190 εκατομμύρια ευρώ), «συνθήκες υποδοχής» (61 εκατομμύρια ευρώ), «έρευνα και διάσωση» (33 εκατομμύρια ευρώ), καθώς και άλλα 357.000 ευρώ για να παρασχεθούν κλινοσκεπάσματα, χειμωνιάτικα πανωφόρια και συλλογές διαχείμασης στους ταλαίπωρους τριτοκοσμικούς που πλημμυρίζουν την Πατρίδα μας. Τι γίνεται κατ’ αντιστοιχία για τους άστεγους Ευρωπαίους; Η ΕΕ καθόλου δεν ενδιαφέρεται. Δεν δίνει,ια τσακιστή δεκάρα, αν ζήσουν, αρρωστήσουν ή πεθάνουν!

Τα χρήματα των φορολογουμένων πολιτών της Ευρώπης παρέχονται αφειδώς για την πληρωμή των «ενοικιαζομένων διαμερισμάτων και των αποζημιώσεων» που προαναφέρθηκαν. Ξέρεις κανείς από τους απλοχέρηδες διαχειριστές του μόχθου μας πόσο ακριβώς εργάζεται, έως ποιαν ηλικία και πόσο αμείβεται ο Ευρωπαίος φορολογούμενος και εν προκειμένω ο ταλαίπωρος Έλληνας, όταν δεν είναι θύμα της ανεργίας;

Είτε γίνεται αντιληπτό είτε όχι, είτε είναι αρεστό είτε όχι, καλούμαστε να στεγάσουμε και να ταΐσουμε τους αντικαταστάτες μας!

Επίσης, η … φιλάνθρωπη Επιτροπή με εκχυλίζουσα «διαθεσιμότητα» χορηγεί € 5,3 εκατομμύρια για πόρους έκτακτης ανάγκης και στις ιταλικές αρχές, ώστε να βοηθήσει στην προστασία των εκεί θυμάτων «εμπορίας ανθρώπων» στο πλαίσιο της μετανάστευσης. Εδώ δηλαδή παραδέχονται έμπρακτα οι γραφειοκράτες ότι τα δύο φαινόμενα, μετανάστευση και εμπορία ανθρώπων, είναι πολύ στενά συνδεδεμένα και αλληλοτροφοδοτούμενα.

Η εμπορία ανθρώπων, προωθείται εν τέλει από την ίδια την Επιτροπή, καθώς επιτρέπεται στις (σκοτεινής προέλευσης και αφανών δραστηριοτήτων) ΜΚΟ να μεταφέρουν και να περιφέρουν αυτούς τους ανθρώπους, καθιστώντας τους θλιβερά εμπορεύσιμα είδη και θύματα κτηνωδών εγκληματικών κύκλων!

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή «χορηγεί» 3,1 εκατομμύρια ευρώ και στην ελληνική μεγαλόνησο Κύπρο για να βελτιώσει την υποδοχή των …. μεταναστών και να μετατρέψει το προσωρινό κέντρο έκτακτης ανάγκης «Πουρνάρας» σε ένα «εξαιρετικό πρότυπο κέντρο πρώτης υποδοχής».

Δεν θα εξετάσουμε εδώ άλλες παραμέτρους δημογραφικού ή και γεωπολιτικού χαρακτήρα. Καταγράφουμε απλώς την «άνωθεν» και «έξωθεν» υποστηριζόμενη υποδοχή και αποδοχή παρατύπων και παρανόμων αλλοδαπών (που δεν έχουν συνεισφέρει ούτε μια δεκάρα στο σύστημα της ίδιας τους της υποστήριξης), από το μεροληπτικό καθεστώς το οποίο τους επιτρέπει να ζουν στις πλάτες των σκληρά εργαζόμενων Ευρωπαίων που αγωνίζονται κάθε μήνα για να τα βγάλουν πέρα!

Πότε και πως θα κατανοήσουν το πρόβλημα οι αναρμόδιοι «αρμόδιοι» και οι απρόσωποι «εκπρόσωποι»; Όταν ο Λαός μας απαντήσει με την εύστοχη επιλογή του να στηρίξει ολόπλευρα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, συμπορευόμενος με τους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς για ένα μέλλον δίχως ψευτοανθρωπιστές αφέντες και σκοτεινές κερδοσκοπικές δραστηριότητες που εμπορεύονται την ανθρώπινη δυστυχία.

Α. Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paroches…-anthrwpismou#ixzz5ckvisssW

Exit mobile version