Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπάρχει λύση

Υπάρχει λύση

Το Κίνημα των Εθνικιστών, αναδεικνύεται ως η μόνη σοβαρή, σταθερή πολιτική δύναμη των ημερών μας. Ο μόνος κομματικός σχηματισμός, που χαράζει πολιτική με βάση το εθνικό συμφέρον. Που διαμορφώνει πολιτικές προτάσεις για την οικονομική ανασύσταση της χώρας και την εθνική ανασυγκρότηση του Λαού μας.

Οι υπόλοιποι βυθίζονται στην διαπλοκή, στην αμετροέπεια, στην συναλλαγή και στην αποστασία.

Η πολιτική επικαιρότητα, είναι ρευστή, καυτή και αποκαλυπτική του απόλυτου ευτελισμού της πολιτικής ζωής. Στις μέρες που ζούμε, η κυβέρνηση μαριονέτα των ΣυΡιζΑνΕλ, κατάφερε τελικά να πιάσει το ναδίρ της πολιτικής αξίας.

Πλέον, με μια απλή ματιά κι όχι βαθυστόχαστη ανάλυση, είναι ορατή η γύμνια του πολιτικού κατεστημένου.

Ένα πολιτικό κατεστημένο, που παραπλάνησε το εκλογικό σώμα για δεκαετίες, κατασπατάλησε την δημόσια περιουσία και διαχειρίστηκε με ανικανότητα και ασέβεια των πλούτο των Ελλήνων.

Ένα πολιτικό κατεστημένο, που κατεξευτέλισε την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, στρατεύτηκε με κάθε δυνατό ξένο συμφέρον, αδιαφορώντας και αγνοώντας τα ελληνικά συμφέροντα. Που έφερε την Ελλάδα στα 2019, οικονομικά καταχρεωμένη, στρατιωτικά υποβαθμισμένη και πολιτικά απαξιωμένη.

Αυτό το πολιτικό κατεστημένο, πανικόβλητο απέναντι στην υγιή λαϊκή αντίδραση, δηλαδή το κόμμα των Εθνικιστών, έστησε πολιτικές σκευωρίες, επιστράτευσε τα διεφθαρμένα ΜΜΕ και υπάκουσε στις εντολές ξένων κύκλων, για να καταφέρει να φιμώσει την φωνή του Λαού, την Χρυσή Αυγή. Δεν τα κατάφερε όμως.

Και σήμερα, είμαστε όλοι θεατές του πλέον αηδιαστικού επιθανάτιου ρόγχου, των πολιτικών απατεώνων.

Βλέπουμε «ακροδεξιούς» να στηρίζουν κυβερνήσεις αριστερών. Κομμουνιστές του συνθήματος «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» να γίνονται Αντιπρόεδροι της Ε.Ε. και συνεργάτες – προωθητές της Νατοϊκής πολιτικής στα Βαλκάνια και όχι μόνο.

Βλέπουμε «δεξιούς» ΝΔκράτες να υπουργοποιούνται σε αριστερές κυβερνήσεις.

Βλέπουμε αριστερο-ευρωκομουνιστές να μην δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην αριστερή κυβέρνηση αλλά να ψηφίζουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών…

Τελευταία έκφανση της πολιτικής παράνοιας η δήλωση Δανέλλη ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά δεν θα ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών και η ανταπάντηση του συντρόφου του Ψαριανού, που διαμηνύει στον Πρόεδρο του κόμματός τους, το ΠΟΤΑΜΙ, ότι αν δεν διαγράψει τον Δανέλλη, θα φύγει εκείνος!

Την ίδια στιγμή, που το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού έβγαλε κατά πλειοψηφία μια απόφαση ότι εάν ο Σπύρος Δανέλλης δώσει ψήφο εμπιστοσύνης τότε θα επανεξεταστεί η στάση του κόμματος τους για την συμφωνία των Πρεσπών!!!

Η απόλυτη πολιτική ξευτίλα. Η απόλυτη πολιτική συναλλαγή. Μάλλον, όχι μια συναλλαγή αλλά τόσες πολλές που χάνουμε το μέτρημα…

Έχει εξαφανιστεί η πολιτική θέση. Έχει παραγκωνιστεί η πολιτική ιδεολογία.

Η μοίρα της Μακεδονίας κρίνεται από την σταλινική κομμουνιστική ιδεοληψία των κυβερνώντων και από το πολιτικό κέρδος κάποιων θλιβερών μονάδων, που απολαμβάνουν το γαργάλημα των ναρκισσιστικών τους απωθημένων μέσω της δημοσιότητος που έχουν ως «παράγοντες» στην επικείμενη ψηφοφορία.

Ο Λαός που έδωσε την εξουσία στον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω των προεκλογικών υποσχέσεων, ότι θα αυξηθεί ο μισθός, βλέπει τώρα με τρόμο να μειώνεται η εθνική κυριαρχία.

Μέσα σε όλο αυτό το πολιτικό τσίρκο, μόνος πυλώνας σοβαρότητος η Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή Αυγή που από την πρώτη ημέρα, προειδοποίησε τον Λαό, ότι στην Ελλάδα μετά την «μεταπολίτευση», την εξουσία ασκεί μια ανίκανη ξενόδουλη παρέα, χρηματόδουλων αρπακτικών.

Τι άλλο αποτέλεσμα από το σημερινό θα μπορούσε να υπάρξει; Τι άλλη έκβαση από αυτή την πολιτική αγυρτεία των περιπλανώμενων σωτήρων, από κόμμα σε κόμμα κι από καρέκλα σε καρέκλα, θα μπορούσε άραγε να υπάρξει;

Όλοι αυτοί που ξεσκίζουν τις σάρκες της πολιτικής αξιοπιστίας τους, όλοι αυτοί μας κατηγόρησαν για ότι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Κι όμως, εμείς βρισκόμαστε αταλάντευτοι, νηφάλιοι και συνειδητοποιημένοι για το εθνικό καθήκον που ετοιμάζεται η ιστορία να μας επιφορτίσει.

Κι όλοι εκείνοι, θυμίζουν τους κακομαθημένους κηφήνες κληρονόμους του πλούσιου θείου που αργοπεθαίνει κι εκείνοι προσπαθούν να πάρουν τα περισσότερα από την διαθήκη.

«Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, λοιπόν». Τα ψέματα τελείωσαν!

Το σύστημα περιμένει ο Λαός να παραπλανηθεί για μια ακόμη φορά και να ζητήσει να τον σώσει ο Γεωργιάδης που ψήφισε τζαμί ή ο Μητσοτάκης που δεν δηλώνει ότι θα ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών. Όμως άδικα περιμένει.

Ο Λαός γνωρίζει πλέον, ποιοι είναι οι παραστάτες του και ποιοι οι πλανευτές του.

Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/uparchei-lush#ixzz5cmunSB2x

Exit mobile version