Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η επιλεκτική ευαισθησία του πολιτικού συστήματος για τις “απειλές” σε Βουλευτές

Σε μείζον θέμα για την λειτουργία της Δημοκρατίας έχουν αναγάγει οι πολιτικάντηδες του συνταγματικού τόξου τις  αφίσες που κυκλοφόρησαν στην Μακεδονία, οι οποίες αναρωτιούνται ποιοι Βουλευτές θα επικυρώσουν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

 

Το σαθρό πολιτικό σύστημα που ετοιμάζεται να επικυρώσει την συμφωνία που παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς ωρύεται και έχει βγει στα κάγκελα για κάποιες φερόμενες ως απειλές, καθώς με τις συγκεκριμένες αφίσες δεν απειλείται εμμέσως ή αμέσως κάποιος Βουλευτής.

Στις πραγματικές απειλές όμως κατά των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής το πολιτικό σύστημα χάνει το φως του και κωφεύει!

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει εκατοντάδες απειλές κατά της ζωής των “φασιστών” της Χρυσής Αυγής, συνθήματα σε τοίχους και έχουν πραγματοποιηθεί πάμπολλες παράνομες αντισυγκεντρώσεις από τα τσιράκια του συστήματος.

Για τους “δημοκράτες” φαίνεται η ασφάλεια και η ζωή των “φασιστών” ενός νομίμου εκλεγμένου κόμματος δεν μετράει.

Ενδεικτικά από τις πάμπολλες απειλές αναδημοσιεύουμε την αφίσα που κυκλοφόρησαν οι “αντιφασίστες” στα ελληνικά και στα τουρκικά (!) ενόψει των πολιτικών εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής σε Ξάνθη και Κομοτηνή τον Νοέμβριο του 2016.

Για ακόμη μια φορά οι δημοκράτες επιδεικνύουν επιλεκτική ευαισθησία και λειτουργούν με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-epilektikh-euaisthhsia-tou-politikou-susthmatos-gia-tis-apeiles-se-bouleu#ixzz5cn39UYlM

Exit mobile version