Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πεδίο μάχης ξανά ο ΧΥΤΑ Γραμματικού από την ανικανότητα της Δούρου

Πεδίο μάχης ξανά ο ΧΥΤΑ Γραμματικού από την ανικανότητα της Δούρου

Μάρτυρες επεισοδίων γίναμε πάλι στην πολύπαθη περιοχή του Γραμματικού εξαιτίας της προσέγγισης απορριμματοφόρων και της αντίδρασης των κατοίκων που παλεύουν δικαίως εναντίον του ΧΥΤΑ.

Η «πρώτη φορά αριστερά» επιχείρησε ξανά με αυταρχικό τρόπο να διαχειριστεί το πρόβλημα χωρίς αυτή την φορά να το καταφέρει.

Η διοίκηση της κας Δούρου, αφού υφάρπαξε την ψήφο του Λαού με δήθεν έτοιμες λύσεις που θα έλυναν άμεσα το πρόβλημα, δείχνοντας τέσσερα χρόνια πρωτοφανή αδράνεια τώρα σφυρίζει αδιάφορα και μεταθέτει το πρόβλημα στην επόμενη διοίκηση που θα προκύψει.

Έμειναν μόνο τα παχιά λόγια και η δικαιολογημένη αγανάκτηση του κόσμου που για άλλη μια φορά φάνηκε ευκολόπιστος και δυστυχώς προδόθηκε.

Υπενθυμίζουμε ότι προεκλογικά η παράταξη μας είχε καταθέσει ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων, σχέδιο το οποίο υποστηρίζουμε ακόμα μέχρι κεραίας ως το πλέον κατάλληλο να δώσει λύση στο διαχρονικό αυτό πρόβλημα.

Ταυτόχρονα επισημαίνουμε ότι σε όλα τα χρόνια της αυτοδιοικητικής παρουσίας μας σταθήκαμε με υπεύθυνο τρόπο δίπλα στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων για βιώσιμη και άμεσα εφαρμόσιμη λύση, σε αντίθεση με άλλους που φρόντιζαν μόνο να υποδαυλίζουν ακραίες συμπεριφορές προς άγρα ψήφων.

Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» εκφράζει ξανά την αγανάκτηση της για την κωλυσιεργία και ανικανότητα των ιθυνόντων στο ζήτημα αυτό και δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για την οριστική επίλυση του.

Ελληνική Αυγή για την Αττική

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pedio-machhs-jana-o-chuta-grammatikou-apo-thn-anikanothta-ths-dourou#ixzz5coIj9Y76

Exit mobile version