Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος στην εκπομπή “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» και τον Γεώργιο Ρεντετάκο μίλησε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο οποίος ανέλυσε εκτενώς την στοχοποίηση του μοναδικού Εθνικού Κινήματος της χώρας, της Χρυσής Αυγής, από ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα.

Πέρα από την φίμωση στα ΜΜΕ, μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής έχουν υποστεί βία από πλήθος παρακρατικών, όπως εμπρησμούς, βανδαλισμούς και σωματικές επιθέσεις, με αποκορύφωμα την τραγική δολοφονία δυο Συναγωνιστών, του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη και τον σοβαρό τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα.

Φυσικά, ακόμη και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο η Χρυσή Αυγή βρίσκεται αντιμέτωπη με πλήθος θεσμικών παρατυπιών, από τιμωρίες μέχρι και άρσεις ασυλίας σε βουλευτές του Κινήματος.

Στην συνέχεια, ο Συναγωνιστής Ζησιμόπουλος μίλησε για τα φτηνά επικοινωνιακά κόλπα του Καμμένου, την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και την υποκρισία της Νέας Δημοκρατίας και κάλεσε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να παραστούν στο μεγάλο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας στις 20 Ιανουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-sunagwnisths-polubios-zhsimopoulos-sthn-ekpomph-ethnikistikh-fwnh-bi2#ixzz5crwKDXdl

Exit mobile version