Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κουκουλοφόροι λήστεψαν Νοτιοκορεάτες τουρίστες (!) στα Εξάρχεια – Διαμαρτυρία από την πρεσβεία

Το αίσχος της ανομίας και της παραβατικότητας που επικρατεί στο άβατο του… Εξαρχιστάν, έφτασε σε τέτοιο σημείο, ώστε να διαμαρτυρηθεί για την οικτρή κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή ακόμη και η πρεσβεία της Νότιας Κορέας!

Συγκεκριμένα, μια ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με μαχαίρια κατά τουριστών από την Νότιο Κορέα στα Εξάρχεια. Τρεις τουρίστες επέλεξαν να περπατήσουν βράδυ στο «άβατο των Εξαρχείων», στην οδό Στουρνάρη, αλλά ευρέθησαν αντιμέτωποι με τους κουκουλοφόρους που τους πήραν κινητά τηλέφωνα και πορτοφόλια.

Έντρομοι οι Νοτιοκορεάτες κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσουν την ληστεία. Η πρεσβεία της Νότιας Κορέας διαμαρτυρήθηκε εντόνως για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο των Αθηνών.

Χρειάζεται να προστεθεί κάτι παραπάνω για να γίνει αντιληπτό το εύρος της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή των Εξαρχείων, στην οποία κυριαρχία ο «νόμος» των παρακρατικών «αντιφασιστών»;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koukouloforoi-lhstepsan-notiokoreates-touristes-sta-ejarcheia.-diamarturia#ixzz5crxtUNGq

Exit mobile version