Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρομά επιβίβασαν με την βία ηλικιωμένη σε αυτοκίνητο στην Κηφισιά: Καταδίωξη, πυροβολισμοί και ένας νεκρός!

Μια ιστορία, που παραπέμπει σε «Σικάγο», η οποία ελπίζουμε να μην έχει ως αποτέλεσμα μια ακόμη επανάληψη στην παράνοια της «πολιτικής ορθότητας», εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Κηφισιά. Εκεί, ένας 36χρονος Ρομά έχασε την ζωή του έπειτα από πυροβολισμούς που δέχτηκε από ειδικό φρουρό που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ειδικός φρουρός, που ήταν εκτός υπηρεσίας, είδε, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, στην οδό Τριπόλεως τρεις Ρομά να επιβιβάζουν με το ζόρι σε αυτοκίνητο μια ηλικιωμένη γυναίκα 82 ετών. Τότε, όπως υποστηρίζει, τους έκανε σήμα να σταματήσουν, αλλά αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα και τους καταδίωξε. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο σταμάτησε στην συμβολή των οδών Δρόσου και Κηφισού και τα άτομα αυτά έβγαλαν έξω την γυναίκα.

Ένας από τους δράστες συνεπλάκη με τον αστυνομικό, ο οποίος σε κάποια στιγμή πυροβόλησε. Στην συνέχεια ο Ρομά μπήκε πάλι στο αυτοκίνητο και οι δράστες διέφυγαν. Μισή ώρα αργότερα διακομίστηκε ένα άτομο στο Υγεία, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ήταν ένα από τα άτομα που συμμετείχαν στο περιστατικό. Ο ειδικός φρουρός μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για να καταθέσει. Όπως έγινε γνωστό, ο 36χρονος Ρομά ήταν σεσημασμένος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Περιμένουμε να ξεκαθαρίσει εντελώς το σκηνικό της ιστορίας για να δούμε τι ακριβώς συνέβη. Με δεδομένο, όμως, ότι ο θανών ανήκει σε κάποια «ευπαθή κοινωνική ομάδα» και σε συνδυασμό με τα όσα είδαμε να συμβαίνουν και να ερμηνεύονται ποικιλοτρόπως στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας, όπου και ο εκεί θανών ανήκε σε κάποια άλλη «ευπαθή κοινωνική ομάδα», ελπίζουμε να μην έχουμε από τώρα νέες «εκστρατείες» των ακολούθων της «πολιτικής ορθότητας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eidikos-frouros-prospathhse-na-apeleutherwsei-82chronh-gunaika-apo-treis-ro#ixzz5csQgte5v

Exit mobile version