Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανηγυρίζουν οι τούρκοι για την προδοσία των Πρεσπών: “Μακεδονία” καλώς ήρθες στο ΝΑΤΟ!

Πανηγυρίζουν οι τούρκοι για την προδοσία των Πρεσπών: “Μακεδονία” καλώς ήρθες στο ΝΑΤΟ!

Οι καλοί… φίλοι και γείτονες της Πατρίδας μας, οι τούρκοι, έχουν πετάξει την σκούφια τους από την χαρά για την επερχόμενη επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Συνάντηση είχε σήμερα ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον σκοπιανό ομόλογό του, Ντιμιτρόφ στην Άγκυρα και τον καλωσόρισε στο ΝΑΤΟ.

Ο Τσαβούσογλου μάλιστα σημείωσε πως η Τουρκία συνεχίζει να αναγνωρίζει το ψευδοκράτος των Σκοπίων με το συνταγματικό του όνομα (Μακεδονία).

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο τούρκος ΥΠΕΞ έγραψε “Συζητήσαμε τις σχέσεις Τουρκίας – “Μακεδονίας” και περιφερειακά ζητήματα με τον υπουργό Ντιμιτρόφ. Ευχόμαστε να καλωσορίσουμε την “Μακεδονία” στο ΝΑΤΟ ως τον 30ό σύμμαχό μας, δίχως άλλη καθυστέρηση“.

Όταν οι εχθροί της Ελλάδος πανηγυρίζουν για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, είναι αυτονόητο πόσο αυτή βλάπτει τα εθνικά μας συμφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panhgurizoun-oi-tourkoi-gia-thn-prodosia-twn-prespwn-makedonia-kalws-hrthes#ixzz5ctpLPHg3

Exit mobile version