Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι συριζαίοι, που μιλούν για «στοχοποίηση» βουλευτών, βγάζουν τον σκασμό για τις απειλές του Indymedia

Το θράσος των συριζαίων και των συνοδοιπόρων τους είναι το μόνο που μπορεί να συναγωνιστεί επάξια τον εθνομηδενισμό τους.

Χαρακτήρισαν ως «στοχοποίηση»(!) την ανάρτηση αφισών με τα πρόσωπα βουλευτών και το ερώτημα εάν θα προδώσουν την Μακεδονία ΜΑΣ. Από πότε ένα ρητορικό ερώτημα συνιστά «απειλή»; Είναι επιλήψιμη νομικά η χρήση του ρήματος «προδίδει», όταν υπάρχει αναφορά σε ένα κρίσιμο Εθνικό ζήτημα; Στο «προοδευτικό» μυαλό των συριζαίων και των κάθε λογής άμεσων και έμμεσων ακολούθων τους φαίνεται πως φαντάζει όντως ως απειλή και επιλήψιμο νομικά.

Είναι οι ίδιοι οι συριζαίοι, οι οποίοι τώρα «ανησυχούν» για την «στοχοποίηση» βουλευτών, που «έβγαζαν τον σκασμό» όταν οι παρακρατικές «αντιφασιστικές» ομάδες στοχοποιούσαν (χωρίς εισαγωγικά) με αφίσες τους στελέχη, μέλη, βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά και άλλους Έλληνες Πολίτες, οι οποίοι έκαναν το… έγκλημα να είναι Εθνικιστές και Πατριώτες, αλλά όχι προδότες και πιόνια του Σόρος. Εάν, λοιπόν, οι αφίσες που απλώς ρωτούν τους βουλευτές εάν θα προδώσουν την Μακεδονία ΜΑΣ είναι «στοχοποίηση» και «τρομοκρατία», τότε ο παρακρατικός διαδικτυακός βόθρος του Indymedia, που ιδρύθηκε με χρήματα του Σόρος και λειτουργεί ανενόχλητα εντός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με όλα τα έξοδα λειτουργίας και συντήρησής τους πληρωμένη από τους «φασίστες» Έλληνες φορολογούμενους, τι είναι;

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιεύει ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις, αριθμούς τηλεφώνων, προσωπικά στοιχεία ανθρώπων, τους οποίους παραδίδει βορά στις ορέξεις των λυσσασμένων «ορκ» του παρακρατικού «αντιφασισμού». Στο Indymedia θα δούμε «αναλήψεις ευθύνης» για τρομοκρατικά χτυπήματα, σαδιστικές περιγραφές δολοφονικών επιθέσεων εναντίον «φασιστών» και άλλες παρόμοιες ανατριχιαστικές περιγραφές. Ταυτόχρονα, καλεί συνεχώς σε νέα «τσακίσματα», «κρεμάλες» «τάφους», «Μελιγαλάδες» και άλλα συναφή που εμπεριέχονται στο λεξιλόγιο του περιβόητου «ηθικού αριστερού πλεονεκτήματος», χωρίς να ιδρώσει το αυτί κανενός εισαγγελέα ή «δικαιωματάκηδων», όπως η Γιαννακάκη, ο Δημητράς, ο Παπαϊωάννου.

Αντιθέτως, υπήρξαν δημοσιογράφοι, όπως ο Ψαρράς (ο οποίος θα πρέπει να συνεχίζει να αποφεύγει να κοιτά τον καθρέφτη, αλλά φαίνεται ότι επείγει να πάει να κοιταχτεί σε κανέναν γιατρό. Η απίστευτη ασυναρτησία που διέπει ολοένα και περισσότερο τα εμπαθή αντιχρυσαυγίτικα κείμενά του έχει χτυπήσει «κόκκινο», καθώς ουδείς πλην του ιδίου μπορεί να αντιληφθεί τι θέλει να πει μέσα από τις ατελείωτες ανοησίες του), που υπεράσπισαν και συνεχίζουν να υπερασπίζονται σθεναρά αυτό το οικοτροφείο βίας και δολοφονιών, καθιστάμενοι έτσι κι αυτοί ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων που διαπράττονται ύστερα από τις οδηγίες και τις προτροπές του.

Οι θρασύδειλοι συριζαίοι, λοιπόν, που «τα κάνουν πάνω τους» από μια αφίσα με ένα απλό ερώτημα, ας ασχοληθούν καλύτερα με τους προστατευόμενους παρακρατικούς τους, τους οποίους ταΐζουν ως μαντρόσκυλα για να διοργανώσουν την Κυριακή μια ακόμη παράνομη αντισυγκέντρωση, με σαφή σκοπό την τρομοκράτηση του Ελληνικού Λαού που θα θελήσει να διαδηλώσει στην πλατεία Συντάγματος για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ΜΑΣ. Άντε, γιατί παρατράβηξε «το αστείο» με την επιλεκτική «ευαισθησία» τους για την (δήθεν) στοχοποίηση ανθρώπων της εθνομηδενιστικής κλίκας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Η επιλεκτική ευαισθησία του πολιτικού συστήματος για τις “απειλές” σε Βουλευτές

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-surizaioi-pou-miloun-gia-stochopoihsh-bouleutwn-bgazoun-ton-skasmo-gia-t#ixzz5cuBinIgu

Exit mobile version