Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν πως η υποστήριξη της Χρυσής Αυγής είναι μονόδρομος. Τελείωσαν τα ψέματα και όπως για την προδοσία της Κύπρου έτσι και για την προδοσία της Μακεδονίας είναι ένοχο ένα ολόκληρο πολιτικό κατεστημένο. Τα δίκαιά μας ως Έθνος δεν τα διεκδικήσαμε ποτέ με υπογραφές και αερολογίες, εκεί έξω ήταν ο Έλληνας και πολεμούσε τον εχθρό του κατά μέτωπο. Έχουν πέσει οι μάσκες και πρέπει ο καθένας να διαλέξει πολιτικό στρατόπεδο ή είσαι Έλληνας ή δεν είσαι, δεν υπάρχει μέση λύση και χλιαρές κουβέντες. Μόνο Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Μακεδονία μας πίσω!

Λευτέρης Γ.

Έτσι θα καθαρίσουμε την Αθήνα: Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μητσοτάκης καταγγέλει την κυβέρνηση, αλλά όχι μόνο έχει υπογράψει τα μνημόνια, αλλά θα σεβαστεί και την Συμφωνία των Πρεσπών. Δηλαδή τι ακριβώς καταγγέλει; Αυτά που πιστεύει και ο ίδιος; Ελπίζω να δει αυτός και το κόμμα του τα ποσοστά του να πιάνουν πάτο, γιατί όλοι αυτοί είναι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας μας σήμερα. Όλοι τους είναι ένοχοι για την προδοσία της Μακεδονίας, καμία ομιλία και καμία υπόσχεση δεν μπορεί να ξεπλύνει το ξεπούλημα μας στους Σκοπιανούς. Μόνο οργή μου έρχεται… Μια χώρα που είναι μέλος της ΕΕ και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν αντί να κινεί τα νήματα έχει καταντήσει κλωτσοσκούφι των γεωπολιτικών ορέξεων του κάθε ανύπαρκτου κράτους.

Κωνσταντίνος Κ.

Όλοι την Κυριακή με μια σημαία Ελληνική!

Η παρουσία μας στα συλλαλητήρια είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, πρέπει όλοι να αγωνιστούμε για να πέσει αυτό το ανθελληνικό σύστημα. Και είμαστε τυχεροί, γιατί οι προγονοί μας στον Αγώνα τους ούτε τα μισά μέσα δεν είχαν από αυτά που έχουμε εμείς σήμερα. Έχουμε ένα καθαρά Εθνικιστικό κόμμα μέσα στην Βουλή, είναι καιρός να πετάξουμε από πάνω μας όλες τις παρωπίδες και να συσπειρωθούμε στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής. Ας μας πούνε φασίστες και ό,τι άλλο θέλουν, εμείς το μόνο που ζητάμε είναι να σταματήσει η προδοσία της Μακεδονίας. Ας κλείσουμε όλοι τα αυτιά μας σε όλα τα πολιτικά αναχώματα του συστήματος που φορούν την προβιά του πατριώτη, ενώ στην ουσία πρόκειται περί ανθελλήνων. Όποιος αυτήν την ώρα δεν είναι με την Χρυσή Αυγή, είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι με την Ελλάδα.

Χαρά Ν.

Συμπαιγνία! Δεν θέτει θέμα κομματικής πειθαρχίας η Φώφη, ελεύθεροι οι «πρόθυμοι» Πασόκοι να ψηφίσουν την προδοσία των Πρεσπών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-18-ianouariou-2019#ixzz5cyAEkXPJ

Exit mobile version