Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων μετά τις δηλώσεις Αποστολάκη κατά του… Εθνικισμού!

Το πόσο… φοβήθηκαν οι τούρκοι από τις δηλώσεις του νέου ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη, ο οποίος έριξε όλο το φταίξιμο στον… Εθνικισμό και όχι στην προκλητικότητα των γειτόνων, φάνηκε από το «ξεσάλωμά» τους στο Αιγαίο την Τετάρτη.

Την στιγμή που στην Ελληνική Βουλή ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην εθνομηδενιστική κυβέρνηση, η Άγκυρα έστελνε μαχητικά και κατασκοπευτικά αεροσκάφη να παραβιάσουν το FIR Αθηνών και τον Εθνικό εναέριο χώρο. Συγκεκριμένα, τα τουρκικά αεροσκάφη σημείωσαν 15 παραβιάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας και 62 παραβιάσεις του Εθνικού εναέριου χώρου σε ολόκληρο το Αιγαίο.

Πώς να μην τα κάνουν, όμως αυτά οι τούρκοι, όταν η ίδια η ηγεσία του Ελληνικού Στρατού, σε πλήρη σύμπνοια με την κυβέρνηση, φροντίζει να καλλιεργεί την ηττοπάθεια; Γι’ αυτό, όπως γράψαμε με αφορμή τις δηλώσεις του Αποστολάκη, οι τούρκοι αποθρασύνονται ακόμη περισσότερο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Νέος υπουργός Άμυνας Αποστολάκης: Ο Εθνικισμός φταίει για τις εντάσεις, όχι η τουρκία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mparaz-parabiasewn-apo-tous-tourkous-meta-tis-dhlwseis-apostolakh-kata-tou#ixzz5cyCzoB2p

Exit mobile version