Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαινιάζει τον Μάρτιο το ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό – Το είχε ψηφίσει και η ΝΔ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαινιάζει τον Μάρτιο το ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό - Το είχε ψηφίσει και η ΝΔ!

Με διαδικασίες εξπρές η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών μετά την προδοσία της Μακεδονίας σπεύδει να εγκαινιάσει το ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό!

Την ώρα που η επικείμενη επικύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών έχει ξεσηκώσει την οργή όλων των Ελλήνων, η κυβέρνηση Τσίπρα λίγες ώρες μετά την οριακή ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε, κατέθεσε τροπολογία για να ρυθμίσει τα οικονομικά του ισλαμικού τεμένους με σκοπό να επισπεύσει την ανέγερσή του.

Ο υπουργός “Παιδείας”, Κώστας Γαβρόγλου, παίρνοντας τον λόγο από το βήμα της Ολομέλειας ανακοίνωσε χθες το βράδυ περιχαρής ότι μέσα στον Μάρτιο θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του τεμένους της Αθήνας, αφού, όπως είπε, οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί.

Με την συγκεκριμένη τροπολογία, που ανάβει το «πράσινο φως» για τα εγκαίνια του τζαμιού διευκρινίζεται ότι η χρηματοδότησή του θα γίνεται τόσο από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου όσο και από έκτακτες χρηματοδοτήσεις.

Ο Γαβρόγλου υποστήριξε μάλιστα ότι υπήρξε συμφωνία με τα κόμματα (ποια κόμματα άραγε;) αναφορικά με τη χρηματοδότηση του τεμένους.

Θυμίζουμε πως το το 2016 την κυβερνητική ρύθμιση για τηv επίσπευση των διαδικασιών ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους είχαν υπερψηφίσει όλα τα κόμματα του “δημοκρατικού τόξου” πλην Χρυσής Αυγής!

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου από εθνικούς πόρους έχει ανέλθει στα 715.292 ευρώ που αυξάνεται σε 886.963 ευρώ, αν προστεθεί ο ΦΠΑ.

Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα για την ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας απέναντι στην οποία στέκεται ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-suriza-egkainiazei-ton-martio-to-islamiko-temenos-ston-botaniko-to-eiche#ixzz5cyfCubl8

Exit mobile version