Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Δούρου αντιπολιτεύεται τον εαυτό της παρουσία διμοιριών ΜΑΤ!

Η Δούρου αντιπολιτεύεται τον εαυτό της παρουσία διμοιριών ΜΑΤ!

Πραγματοποιήθηκε τελικά η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής για το θέμα του ΧΥΤΑ Γραμματικού, όπως η παράταξη μας είχε απαιτήσει δημοσιεύοντας παράλληλα δελτίο Τύπου για πληρέστερη ενημέρωση.

Συνεδρίαση παρουσίας διμοιριών ΜΑΤ βέβαια έξω από τον χώρο της αίθουσας για τον φόβο των εξαπατημένων κατοίκων της περιοχής που δικαίως παρευρίσκοντο…

Όπως και να έχει δεν προέκυψε κάτι νέο από αυτή την συνεδρίαση, αφού η κα Δούρου συνέχισε την ιδία αστεία τακτική να αντιπολιτεύεται τον εαυτό της!

Τα περί απραξίας, ο διχαστικός λόγος, η αναξιοπιστία και ότι άλλο ανέφερε προφανώς αφορούν την ίδια και την παράταξη της που με σημαία την «αντιμνημονιακή» διαχείριση των σκουπιδιών εξελέγη.

Όσο για τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις του λοιπού «συνταγματικού τόξου» που βρίσκονται τώρα στα κάγκελα, τους υπενθυμίζουμε πως από διαφορετικά πόστα υπηρετούν και εκείνοι την τοπική αυτοδιοίκηση όλα αυτά τα χρόνια με εξίσου πενιχρά αποτελέσματα.

Για την «Ελληνική Αυγή για την Αττική» τα απορρίμματα είναι κυριολεκτικά χρυσός και μόνο η πολιτική βούληση που διαθέτουμε σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης τους που υποστηρίζουμε μπορεί να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-dourou-antipoliteuetai-ton-eauto-ths-parousia-dimoiriwn-mat#ixzz5czuiqB4r

Exit mobile version