Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Πανηγυρίζουν όλοι για την Συμφωνία των Πρεσπών, από την ανθελληνική κυβέρνηση ως την αξιωματική αντιπολίτευση της ΝΔ μέχρι την Γερμανία, τις ΗΠΑ και την Τουρκία. Και πώς να μην πανηγυρίζουν άλλωστε; Όλοι αυτοί έχουν κάτι κοινό, όλοι τους θέλουν η Ελλάδα να σβήσει από τον χάρτη. Λογαριάζουν όμως χωρίς τους Έλληνες, χωρίς αυτούς που θα βρεθούν την Κυριακή στο συλλαλητήριο. Θα πούνε πάλι ότι είμαστε μια χούφτα ακραίοι, να τους θυμίσω όμως πόσες σελίδες της Ιστορίας μας γράφτηκαν και ποιοι ήταν αυτοί που πρωτοστάτησαν στον Αγώνα για Ελευθερία της Πατρίδας μας: μια χούφτα ακραίοι. Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω, σήμερα ο Αγώνας μας είναι Ιερός και είμαστε έτοιμοι να πράξουμε το καθήκον μας απέναντι στους προγόνους μας και απέναντι στα παιδιά μας, που θα είναι υπερήφανα για εμάς. Πάνω από όλα και όλους ο Αγώνας για την επικράτηση της Ελλάδας και του Ελληνισμού απέναντι σε όσους έχουν βαλθεί να τον εξαφανίσουν.

Ευαγγελία Ο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαινιάζει τον Μάρτιο το ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό – Το είχε ψηφίσει και η ΝΔ!

Κλέψανε λέει 3,5 τόνους χαλκού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ούτε μια σύλληψη. Αλήθεια ποιος από όλους αυτούς έχει τα κότσια να πάει στον Δενδροπόταμο; Κανείς τους! Μέσα σε χρόνο εξπρές έγιναν συλλήψεις στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία και εδώ το κράτος κοιμάται, επίσης δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση πλέον αν συλληφθεί ο δημοσιογράφος που έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό την συγκεκριμένη είδηση, παρά οι πραγματικοί υπεύθυνοι! Οι οποίοι για ακόμη μια φορά θα την περάσουν ζάχαρη, γιατί στην Ελλάδα μπορεί να είσαι ο χειρότερος εγκληματίας θα σε συγχωρέσουν, ένα πράγμα μένει ασυγχώρητο να λες την αλήθεια και να αγωνίζεσαι γι΄ αυτήν.

Νίκος Ξ.

Όλοι την Κυριακή με μια σημαία Ελληνική!

Τραγικός Καμμένος και ακόμη πιο τραγικοί όσοι κουφιοκέφαλοι τον στηρίζουν. Νομίζατε ότι τον ενδιαφέρει η Μακεδονία; Στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι έκλεισε και χόρεψε μάλιστα ζεμπεκιά αργή, συρτή μάγκικη σαν φόρο τιμής στην καρέκλα που άφησε! “Από τα ψηλά στα χαμηλά” χορεύει και τραγουδά ο Καμμένος, γιατί από Υπουργός έγινε ένας απλός βουλευτής, όχι γιατί υπό την εποπτεία του ξεπουλήθηκε η Μακεδονία. Πονάει πολύ σας λέω το παιδί, πονάει πολύ η παραίτησή του!

Τάκης Γ.

Ποια Μακεδονία; Στα μπουζούκια «τα ‘σπασε» ο Πάνος Καμμένος! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-19-ianouariou-2019#ixzz5d2MiETc1

Exit mobile version