Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Καβάλα

Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ημαθίας με επικεφαλής το μέλος του πολιτικού συμβουλίου, συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη, βρέθηκαν στα περίχωρα της Ηρωικής πόλης της Νάουσας Ζερβοχώρι, Αγγελοχώρι, Πολυπλάτανος και Αρχάγγελος, διανέμοντας εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια ενάντια στην προδοσία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ που συντελείται με την εθνοπροδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Σε όλα τα χωριά οι συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με εμφανή θέρμη, ενώ η πλειοψηφία των πολιτών τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν τον πολιτικό αγώνα, τόσο ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, όσο και γενικότερα ενάντια στις ανθελληνικές επιλογές και πρακτικές του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου».

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, στα κατάμεστα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς και η κοπή της παραδοσιακής πίτας παρουσία πλήθος φίλων και συναγωνιστών του κινήματος μας. Η Τοπική Οργάνωση Καβάλας αποτελεί ένα από τα κάστρα του Εθνικισμού στην Μακεδονία ενάντια στην ξενοκρατία και τα μνημόνια.

Με αφορμή τον επετειακό χαρακτήρα της εκδήλωσης προβλήθηκε ολιγόλεπτο οπτικοακουστικό υλικό με τις ποικίλες δράσεις και παρεμβάσεις της τοπικής οργάνωσης, όπως ενημερωτικές δράσεις σε ολόκληρο το νομό, δράσεις ανοιχτής κοινωνικής αλληλεγγύης σε Χρυσούπολη και Ελευθερούπολη, τμήμα αιμοδοσίας με επιτυχημένες αιμοδοσίες.

Τέλος τον λόγο πήρε ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος αναφέρθηκε στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που παραχωρεί το Ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, αλλά ακόμα “μακεδονική” γλώσσα και εθνότητα στους Σκοπιανούς σφετεριστές βρίσκεται ήδη στην Ελληνική Βουλή. Ο Αγώνας για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας συνεχίζεται εντός και εκτός Βουλής. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε ως είθισται με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-hmathia#ixzz5d2NuOLO1

Exit mobile version