Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Tο τέλος της τυραννίας της αριστεράς” Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Tο τέλος της τυραννίας της αριστεράς” Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μια συνέντευξη σε ένα κανάλι της Μακεδονίας

Με ατέλειωτο θράσος οι καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα εμπαθείς εχθροί μας και ασφαλώς και οι εμπαθείς “φίλοι” μας, μας κατηγορούν ότι δεν έχουμε θέσεις, ότι δεν μιλάμε. Την ίδια στιγμή όλοι αυτοί είναι συνένοχοι σε μια άθλια συνωμοσία σιωπής, η οποία υπάρχει εις βάρος του Κινήματός μας. Μέσα από φυλλάδες, που παριστάνουν τις πατριωτικές και από τα πολύχρωμα κανάλια της διαπλοκής, μας συκοφαντούν συστηματικά χωρίς αντίλογο. Η ψευδολογία τους περί συνεργασίας πότε με τον ΣΥΡΙΖΑ και πότε με την Ν.Δ. δεν έχει όρια!

Την περασμένη εβδομάδα μου δόθηκε η ευκαιρία να ομιλήσω για δέκα λεπτά στο δελτίο ειδήσεων ενός περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού της Μακεδονίας, εκεί όπου σήμερα κτυπάει η καρδιά της Ελλάδος. Στην μικρή σε διάρκεια αυτή συνέντευξη είχα την ευκαιρία να μιλήσω για τον εθνικό κατήφορο στον οποίο οδήγησε την χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζοντας την πολιτική των παλαιών κομμάτων δηλαδή της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Μου δόθηκε επίσης η ευκαιρία να καταγγείλω την υποκρισία κάποιων σαλτιμπάγκων της πολιτικής, οι οποίοι θέλουν να είναι και κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και υπέρ της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ. Από αυτήν την τηλεοπτική παρουσία μου και τα παρακάτω:

“Επιτέλους ο Ελληνικός Λαός γνώρισε τι θα πει αριστερά

Δημοσιογράφος: Πάμε τώρα παρακαλώ κυρίες και κύριοι να επανέλθουμε στην πολιτική μας επικαιρότητα και να ακούσουμε τα σχόλια από πλευράς του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής του Νίκου του Μιχαλολιάκου, ο οποίος είναι στην τηλεφωνική μας γραμμή. Καλησπέρα από την Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά, καλή χρονιά!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Καλησπέρα σας, καλή χρονιά σε εσάς και σε όλους τους Έλληνες και εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι το τέλος του εφιάλτη που λέγεται κυβέρνηση της αριστεράς. Επιτέλους ο Ελληνικός Λαός γνώρισε τι θα πει αριστερά με την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω όμως να σας μεταφέρω και μια είδηση της τελευταίας στιγμής. Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, τα οποία βρίσκονται στην Λεωφόρο Μεσογείων, από όπου πέρασε το αυτοκίνητο της κυρίας Μέρκελ, πολιορκήθηκαν κυριολεκτικά από ΜΑΤ και ζήσαμε στιγμές μιας κόκκινης χούντας η οποία υπάρχει στην Πατρίδα μας, η οποία σημειωτέον απαγόρευσε την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, την ίδια στιγμή που επέτρεψε συγκέντρωση αναρχικών και αριστεριστών.

Ερώτηση: Δηλαδή είχατε κανονίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κυρίας Μέρκελ και σας την απαγόρευσαν;

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Βεβαίως και απαγορεύτηκε. Και επετράπη αντιθέτως συγκέντρωση στα Προπύλαια. Είναι δε κωμική η απαγόρευση της αστυνομικής διευθύνσεως, διότι σταμάτησε την διέλευση στην Αθήνα στην οδό Σόλωνος και Ιπποκράτους μέχρι Αμερικής. Ίσα ίσα δηλαδή για να κάνει συγκέντρωση η ΛΑΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι αναρχικοί. Και απαγόρευσαν την συγκέντρωση την δική μας. Και όχι μόνο απαγόρευσε την συγκέντρωση, αλλά έβαλε και ΜΑΤ έξω από τα γραφεία μας.

Αυτή είναι η δημοκρατία του Τσίπρα, την οποία άλλωστε οι κάτοικοι της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης ειδικότερα την γνωρίζουν πολύ καλά, από τις επιθέσεις που γίνανε εναντίον γυναικόπαιδων με χημικά και με ρόπαλα, όταν θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την συμφωνία των Πρεσπών.

Η πραγματική Εθνική Παράταξη, η αληθινή Λαϊκή Δεξιά

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ελπίζουμε σε εξελίξεις, οι οποίες θα φέρουν ταχύτατες εκλογές, αυτό θέλουμε και επιδιώκουμε, για να φανεί η δύναμη του Κινήματός μας που θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και αποτελεί την πραγματική Εθνική Παράταξη, την αληθινή Λαϊκή Δεξιά…

Ερώτηση: Τώρα έρχεται η συμφωνία των Πρεσπών στην Ελλάδα και καλά θα κάνετε όλοι εσείς οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να αναλάβετε τις ευθύνες σας από την στιγμή που θα έρθει.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Βεβαίως και θα τις αναλάβουμε και πρέπει να τις αναλάβουν όλοι και να λάβει υπόψιν του και το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας ο Ελληνικός λαός και να θεωρήσει εθνικά ανάξιους αυτούς που θα στηρίξουν αυτήν την συμφωνία εναντίον της οποία είναι η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και όχι μόνο οι Μακεδόνες.

Ερώτηση: Τι σας κάνει να το πιστεύετε αυτό, ότι δηλαδή είναι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών όλοι οι Έλληνες, πλην των Μακεδόνων;

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Υπάρχει πλήθος πολιτικών ερευνών που έχουν γίνει… Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι μια κυβέρνηση μειοψηφίας που δεν είχε γνωρίσει άλλη φορά ο τόπος. Ακόμα και ο Ράλλης όταν έχασε τις εκλογές από τον Α. Παπανδρέου είχε λάβει ένα 36 %. Αυτοί ελπίζουν σε ένα 25% και νομίζω δεν θα πάρουν ούτε το 25%. Αποτελούν μια θλιβερή μειοψηφία και θα έπρεπε να προκηρύξουν άμεσα εκλογές για να έχει ο τόπος μια κυβέρνηση η οποία να αντιπροσωπεύει το λαϊκό αίσθημα.

“Η ψήφος υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι και ψήφος εμπιστοσύνης στον Τσίπρα!”

Ερώτηση: Είπε ο πρωθυπουργός ότι αν δεν μαζέψει τις 151 ψήφους που χρειάζεται για την συμφωνία των Πρεσπών, θα πάει να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και από εκεί και πέρα αν δεν καταφέρει να πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης θα πάει σε εκλογές. Πώς το σχολιάζετε αυτό;

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Εγώ σχολιάζω πρώτα από όλα ότι αυτό αφαιρεί κάθε πρόσχημα από αυτούς οι οποίοι θα υπερψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών και λένε ότι είναι κατά της κυβερνήσεως. Η ψήφος υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι ψήφος εμπιστοσύνης στον Τσίπρα!

Οι πολιτικοί απατεώνες να τελειώνουν! Αν ψηφίζουν υπέρ της συμφωνίας, δίνουν στήριγμα στον Τσίπρα. Είναι ξεκάθαρο. Όσοι σκέφτονται εθνικά έχουν καθήκον να καταψηφίσουν την συμφωνία!

Ερώτηση: Μάλιστα. Τώρα θα μου επιτρέψετε κύριε Μιχαλολιάκο να αλλάξω θέμα διότι μπήκαμε στο 2019 που είναι η χρονιά κατά την οποία αναμένουμε να εφαρμοστούν κάποια πράγματα τα οποία τα προβλέπει ο προϋπολογισμός του ελληνικού κράτους και αναφέρονται σε μειώσεις ΕΝΦΙΑ, σε φοροαπαλλαγές, σε μειώσεις εισφορών… Τι έχετε να πείτε για αυτό; Δεν είναι αυτά μέτρα που κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση για την ελληνική κοινωνία;

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ποια σωστή κατεύθυνση; Ο Τσίπρας είχε υποσχεθεί στον Ελληνικό Λαό και έτσι υφάρπαξε και την ψήφο του ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ. Υπάρχει και απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που μας λέει ότι είναι παράνομος ο ΕΝΦΙΑ και μας λέει τώρα ότι θα τον μειώσει; Όπως έλεγε ότι δεν θα υπάρχουν κατασχέσεις και γίνονται χιλιάδες κατασχέσεις. Δόθηκε η περιουσία εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων σε κοράκια των funds μέσα από τις τράπεζες!

Πιο ασυνεπής κυβέρνηση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια και εύχομαι, κλείνοντας, αυτή η χρονιά να είναι η χρονιά απαλλαγής από την τυραννία της αριστεράς.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-telos-ths-turannias-ths-aristeras-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz5d3wFVViW

Exit mobile version