Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δύο δημοσκοπήσεις βεβαιώνουν: Ο Λαός απορρίπτει την προδοσία της Μακεδονίας μας!

Δύο δημοσκοπήσεις βεβαιώνουν: Ο Λαός απορρίπτει την προδοσία της Μακεδονίας μας!

Όχι μία, αλλά δύο δημοσκοπήσεις είδαν το φως της δημοσιότητας λίγο πριν από το μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας και τα αποτελέσματά τους προβληματίζουν τα κομματικά επιτελεία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την δημοσκόπηση της Mrb για την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», το 70% των Ελλήνων αποστρέφονται την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως αναφέρεται στην δημοσκόπηση, αυτό αφορά όλα τα κόμματα, αφού ακόμα και στον Σύριζα η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του (50%) διαφωνεί με την προδοσία της Μακεδονίας μας, ενώ μόλις το 24% συμφωνεί και αποδέχεται τα κυβερνητικά επιχειρήματα.

Αντίστοιχα στην δημοσκόπηση της Marc για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», τα αποτελέσματα είναι εξόχως κοντά, αφού κι εκεί οι δείκτες αναφέρουν πως το 66% απορρίπτει την προδοσία των Πρεσπών, γεγονός που φυσικά και πάλι διατρέχει ολόκληρο τον κομματικό χάρτη.

Αντιθέτως, εντός της Ελληνικής Βουλής επικρατεί ένα εντελώς… άλλο κλίμα, αφού μονάχα η Χρυσή Αυγή αντιμάχεται την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Όλοι οι υπόλοιποι είτε στηρίζουν απευθείας την κυβέρνηση των ανθελλήνων, είτε της… δανείζουν βουλευτές για να μπορέσει να ολοκληρώσει την εντολή των διεθνών επικυρίαρχων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/duo-dhmoskophseis-bebaiwnoun-o-laos-aporriptei-thn-prodosia-ths-makedonias#ixzz5dA8iUImL

Exit mobile version