Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ: Με χημικά προσπαθούν να διαλύσουν την πάνδημη συγκέντρωση των Ελλήνων ενάντια στους προδότες της Μακεδονίας μας!

ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ: Με χημικά προσπαθούν να διαλύσουν την πάνδημη συγκέντρωση των Ελλήνων ενάντια στους προδότες της Μακεδονίας μας!

Σοκαρίστηκαν οι ανθέλληνες πολιτικάντηδες από την πάνδημη συγκέντρωση των Ελλήνων στην Πλατεία Συντάγματος ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας και έτσι ενεργοποιήθηκαν τα… δημοκρατικά αντανακλαστικά τους, δίνοντας εντολή στα ΜΑΤ να ψεκάσουν αδιακρίτως ηλικιωμένους, γυναίκες και παιδιά, προκειμένου να διαλύσουν την συγκέντρωση.

Με την ασήμαντη αφορμή λιγοστών που προσπάθησαν να ανέβουν την σκάλα προς την Βουλή, οι αστυνομικές δυνάμεις λάβανε εντολή να αρχίσουν να εξαπολύουν μαζικά δακρυγόνα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα, όλα ξεκίνησαν όταν μία ομάδα 20 κουκουλοφόρων επεχείρησε να ανέβει την επίμαχη σκάλα. Τότε, σύμφωνα πάντα με τα μέσα, οι αστυνομικοί δήλωσαν αδυναμία ελέγχου της καταστάσεως, με αποτέλεσμα να έρθει η εντολή για την χημική επίθεση εναντίον των Ελλήνων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο συγκεκριμένο σημείο οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν αντέξει πολύ ισχυρές επιθέσεις σε άλλες διαδηλώσεις, χωρίς ουδέποτε να αισθανθούν απειλή. Ο λόγος είναι απλός: Οι σκάλες και ο στενός ανήφορος τους δίνουν όλα τα πλεονεκτήματα, ώστε να μπορούν να αποκρούσουν κάθε επίθεση στο σημείο.

Προφάσεις εν αμαρτίαις, λοιπόν, τα περί «απειλής» που ένιωσαν οι αστυνομικοί από τους λιγοστούς που προσπάθησαν να ανέβουν την σκάλα. Η πραγματικότητα είναι ότι οι συριζαίοι ήθελαν να διαλύσουν άμεσα την συγκέντρωση των Ελλήνων που διατράνωνε την βούλησή τους ενάντια στην προδοσία που μεθοδεύεται από το κόμμα των πολιτικών κομμάτων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kokkinh-chounta-me-chhmika-prospathoun-na-dialusoun-thn-pandhmh-sugkentrwsh#ixzz5dA9Up3jz

Exit mobile version